مهمترین عامل داغوزدگی پسته کمبود کلسیم در باغات کشاورزی است/تصاویر

مهندس رضایی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت : مهمترین عامل داغوزدگی پسته کمبود کلسیم است

به گزارش خبرنگار « سازش خبر » گردهمایی هفنگی کشاورزان و مسولین بخش فردوس مرکز جهاد کشاورزی بخش فردوس  در شهر صفائیه برگزار شد

مهندس رضایی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان در جمع کشاورزان به داغو زدگی پسته ها اشاره کردندو افزودند: مهمترین  عامل اصلی  داغو زدگی پسته کمبود کلسیم در باغات کشاورزی  می باشد

وی در ادامه تاکید کردند اکثر کشاورزان عامل داغو زدگی را  آفت سن می ذانند که این یک باور غلط است اگر کشاورزان در داخل دانه پسته لکه سفیدی (برفکی ) مشاهده کردند آفت سن باعت خسارت به پسته شده است  ولی در غیر این صورت عامل اصلی داغو زدگی کمبود کلسیم می باشد

رضایی خاطر نشان کرد : تغیرات جوی باعث شده که درخت کلسیم  مورد نیاز را جدب نکند

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان افزود دمای هوای سال گذشته ۲۰ درجه بود که امسال ۳ درجه کاهش داشته و عصرها با وجود هوای ابری  موجب جلوگیری جذب کلسیم شده است و کشاورزان با محلولپاشی یا پاشیدن کود نیترات قبل از آبیاری  را از فروردین ماه تا پایان  اردیبهشت ماه را فراموش نکنند

رضایی در پایان به کود پتاس اشاره کردند و افزودند : پتاس مهمترین عنصر برای درختان پسه است که در خردادماه برای جذب درختان پسته مفید است

عکس و خبر : مجتبی نقی زاده

IMG_0002 IMG_0004 IMG_0006 IMG_0008 IMG_0009 IMG_0010 IMG_0013 IMG_0018 IMG_0020

 

 

 


6 دیدگاه برای “مهمترین عامل داغوزدگی پسته کمبود کلسیم در باغات کشاورزی است/تصاویر
  1. بازگشت مهمترین عامل داغوزدگی پسته کمبود کلسیم در باغات کشاورزی است/تصاویر | ندای آغاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *