فرماندار رفسنجان گفت: اجرای بخشنامههای مقابله با کالای قاچاق باید به تناسب وضعیت هر منطقه، توان، نیرو و امکانات، فضای اجتماعی و زندگی که مردم دارند و نیازهای جامعه باشد.
به گزرش « سازش خبر » حمید ملانوری پیش از ظهر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فرمانداری اظهار داشت: از ظرفیتهای داخلی و منابع محلی و به طور ویژه از منابع انسانی متخصص با استفاده از سرمایههایی که در دست مردم است، نسبت به مردمیکردن اقتصاد باید گام برداریم.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری بر برخورد جدی با کالاهای قاچاقی که وارد کشور میشوند، تاکید دارند ما در مباحث مختلف در کشور تولیداتی داریم با تحریمها و مشکلاتی که در کشور به دلیل مواد و قطعات اولیه و نیز به دلیل بسته شدن بازارهای جهانی به روی ایران برای فروش تولیدات داخلی، مشکلاتی در حوزه صنعت و کار و اشتغال در کشورمان ایجاد شده است.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: در حوزه قاچاق کالا جدای از لطمه به تولید، تبعات سلامتی برای مردم دارند در اسباببازیها، لوازم آرایشی و … این معضل انکارناپذیر است و باید به طور جدی با ورود کالای قاچاق مقابله شود.
وی خاطرنشان کرد: اجرای بخشنامهها باید به تناسب وضعیت هر منطقه، توان، نیرو و امکانات، فضای اجتماعی و زندگی که مردم دارند و نیازهای جامعه باشد و نیز مسائل فرهنگی و عرفی مد نظر باشد که در نهایت تصمیمی با قابلیت اجرایی اتخاذ شود.
ملانوری با اشاره به تاکیدات مقابله با کالاهای قاچاق در حوزه لوازم آرایشی بهداشتی بیان کرد: اولویتبندی در زمینه برخورد با کالای قاچاق امری ضروری است و همه دستگاهها کمک و پشتیبانی کنند تا این مهم به مرحله اجرا برسد.
وی ابراز داشت: عمده تاکید مقام معظم رهبری بر مقابله با کالای قاچاق برای کسانی است که سوءاستفادههای کلان از کالای قاچاق میکنند و خودشان هم معلوم نیست در چه وادی به سر میبرند.