جشنواره غذای سالم در رفسنجان برگزار شد

به مناسبت هفته سلامت، جشنواره غذای سالم با حضور ۵۲ شرکت‌کننده در رفسنجان برگزار شد.

به گزارش « سازش خبر » با حضور رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی و معاونان وی، پیش از ظهر امروز جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در تالار عقیق این شهر برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در حاشیه این جشنواره با گرامیداشت هفته سلامت اظهار داشت: کم‌تحرکی یکی از عوامل اصلی ابتلا به دیابت است.

وی تصریح کرد: امروزه کم‌تحرکی در جامعه بروز کرده و حتی کودکان نیز تحرک کافی ندارند و این آفتی است که آن‌ها را تهدید می‌کند.

احمد جمالی‌زاده بیان داشت: هر چه پیش می‌رویم سبک تغذیه جامعه بدتر شده و با استفاده از مواد قندی، نوشابه‌ها و شیرینی‌ها بر بروز دیابت افزوده می‌شود.

وی افزود: با رفتن به سمت فست‌فود و غذاهای آماده به‌ویژه در بین جوانان این خطر بیشتر و با این سبک زندگی آمار دیابت رو به رشد است.

جمالی‌زاده عنوان کرد: از ۱۰ سال گذشته تا کنون بیماری دیابت چهار برابر شده است و بسیاری افراد از دیابت خود مطلع نیستند.

وی خاطرنشان کرد: مصرف قند در ایران چندین برابر متوسط دنیا است و دیابت بیماری خاموشی است که از مغز سر تا نوک انگشتان پا را گرفتار می‌کند، لذا باید با مراقبت‌های لازم جلوی عوارض ای بیماری را بگیریم.

در این جشنواره ۵۲ نفر با ارائه ۶۰ نوع غذا شرکت کرده بودند که در نهایت بتول اسماعیلی، ثریا حمزه‌ای و ربابه سپهری نفرات اول تا سوم شدند و به ۲۲ نفر در مجموع جوایزی اهدا شد.

همچنین در پایان از شرکت‌کنندگان تست قند خون انجام شد.

منبع : فارس



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *