حجت الاسلام عسکری امام جمعه رفسنجان؛حماسه ۹ دی حاصل بصیرت و بینش مردم بود

حضور ۹ دی بر سه اصل بود که اولین آن اصل بصیرت و بینش مردم بود

حجت الاسلام اصغر عسکری امروز( ۹ دی) در اجتماع مردمی در میدان ابراهیم بیان کرد: امت همراه با بصیرت، آتش فتنه را خاموش کردند و با رهبری بیعت و میثاق مجدد بستند که از ملت ایران قدردانی و تشکر می کنم.


امام جمعه رفسنجان افزود: دشمنان برای انقلاب طرح های شومی رقم زده بودند، امیدهایی را در سر می پروراندند اما حماسه شکوهمند ۹ دی ماه و حضور مردم همه فتنه های فتنه گران را خاموش کرد و به تعبیر زیبا، مردم با بینش الهی و بصیرت خدایی به میدان آمدند؛ ۹دی ماه در سال ۸۸ یک حادثه و رخداد به مانند تصادف یا حادثه غیر مترقبه به مانند زلزله نبود بلکه به  مانند قضیه عاشورا ریشه هایی داشت، عاشورا را نباید یک حادثه ببینیم.


وی با بیان اینکه اگر حادثه عاشورا را در یک روز ببینیم، عاشورا را نشناخته ایم و به پیام های آن توجه نکرده ایم لذا جریان بزرگی بود که ریشه هایی داشت تا جریان عاشورا اتفاق افتاد؛ ادامه داد: اگر حادثه ای رخ دهد مؤمن قضایا و حوادث را با بینش و نور الهی جلوتر، پیش بینی می کند همانگونه که امام در گوشه جماران سال های پایانی عمر مبارک به گورباچف نامه نوشت که صدای شکستن استخوان های مارکسیسم به گوش می رسد و از این پس باید این جریان به زباله دانی تاریخ برود.


حجت الاسلام عسکری با بیان اینکه خیلی جرأت می خواهد که انسان پیک بفرستد و به گورباچف چنین پیغامی ارسال کند لذا امام جریان فروپاشی مارکسیسم را جلو جلو می دید؛ گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در رابطه با بروز فتنه سال ۸۸ هشدار دادند و کلیدواژه فتنه را به صراحت به مردم نشان دادند که باید بازخوانی شود؛ قرآن بارها می فرماید که ای  پیامبر مدام به مردم یادآوری کن تا این جریانات فراموش نشود لذا رهبر کلیدواژه را به صراحت گوشزد کردند که فتنه ای در راه است که در انتخابات رقم می خورد؛ بنابراین این حادثه توسط رهبری پیش بینی شد؛ همانگونه که پیامبر حوادث کربلا را جلو جلو پیش بینی کردند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن در جریان انتخابات ۸۸ مردم را به خیابان ها کشاند و مردم با شکوه و صبر انقلابی از کنار این ماجرا گذشتند، حوادثی قبل و بعد از این فتنه پیش آمد، عده ای به تحریک دشمن ریختند به خیابان ها و فریاد زدند نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران و شروع کردند به فرافکنی؛ در ۷ دی ماه ۸۸ مصادف با عاشورا یک عده از سپاه یزید در حالیکه مردم دنبال عزاداری و ادای احترام به ساحت ابا عبدالله الحسین بودند؛ ریختند در خیابان ها فتنه ایجاد کردند اما مردم با حرکت خودجوش خود که یک انتفاضه ای بود ه میدان آمدند.

امام جمعه رفسنجان ادامه داد: برخی رسانه ها گفتند نظام مردم را به خط کردند گرچه دولت و نظامی که بتواند ده ها میلیون نفر را در مدت ۴۸ ساعت به خیابان بکشاند دولت و نظام مقتدری است؛اما مردم با احساس تکلیف به میدان امدند و ۹ دی را خلق کردند و حضور ۹ دی بر سه اصل بود که اولین آن اصل بصیرت و بینش مردم بود،.

وی دومین محور حرکت مردم در این روز را تکلیف الهی مردم دانست که اقدام به موقع کردند و ملت شریف ایران با اقدام به هنگام و بر اساس تکلیف محوری و با هدف میثاق با امامت و ولایت به میدان آمدند و اعلام کردند هرکس با شما دوست باشد ما با آنها دوستیم و هرکس با شما دشمن است با آنها دشمن هستیم و هرگز دست از رهبر و ولایت برنمی داریم و تا آخرین قطره خون خود به آن وفادار هستیم.


حجت الاسلام عسکری سومین اصل را احترام به ساحت مقدس حضرت امام‌ حسین علیه السلام عنوان کرد که دشمن در این روز به این ساحت  مقدس هتک حرمت کرد بود.


وی خاطرنشان کرد: امام علی علیه السلام درخطبه ۱۷۳ نهج البلاغه ویژگی های مردم بصیر و انقلابی ایران را بیان کردند و فرمودند چه کسانی پرچم اسلام را به دست می گیرند و فتنه ها را خاموش می کنند؟ این پرچم را به دوش نمی گیرد مگر اهل بصیرت و بینش؛ لذا افرادی که در ۹ دی به میدان امدند مصداق این فرمایشات امام علی هستند لذا کسانی که تحمل دارند و می دانند حق کجاست و از چه کسی حمایت و از چه جریانی انزجار کنند؛ همچنین فرمودند ولی فقیه هرکجا شما را نهی کردند که متوقف شوید گوش فرادهید و عمل کنید و توقف کنید.


امام جمعه رفسنجان بیان کرد: هوی و هوس و پیروی از قدرت طلبی ها و رسیدن به جریان های نامشروع و اختراع قوانین و خواسته های بی پایه ریشه در ظهور فتنه ۸۸ داشت و گفتند انتخابات باید لغو شود اما رهبری ایستادند و گفتند اگر مدعی هستید از طریق قانون پیگیری کنید و پیگیری بر اساس قانون می شود.


وی افزود: رهبر انقلاب فرمودند فتنه ها تمام نشده و نمی شود و امام علی نیز فرمودند دشمن خواب ندارد و هر روز دنبال ایجاد فتنه است؛ رهبری فرمودند فتنه ها را باید با روشنگری خاموش کرد و فرمودند مردم آگاهی داشته باشند و بصیرت داشته باشند و اگر در صحنه باشند و حوادث را بشناسند و توطئه های دشمن را زیر نظر داشته باشند می توانند از این فتنه ها به آرامی بگذرند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *