کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در اجرای پویش ملی۶۰۳۰

به گزارش سازش خبردکتر حمید نجم الدینی امروز در نشست خبری و تجلیل از عاملان‌ اجرای پویش ملی ۶۰۳۰ در سالن کنفرانس دانشگاه با اشاره به اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها اتفاق می افتد بیان کرد: کمپین و پویش ملی ۶۰۳۰ در راستای نیل به اهداف کاهش حوادث ترافیکی و ارتقا…

به گزارش سازش خبردکتر حمید نجم الدینی امروز در نشست خبری و تجلیل از عاملان‌ اجرای پویش ملی ۶۰۳۰ در سالن کنفرانس دانشگاه با اشاره به اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها اتفاق می افتد بیان کرد: کمپین و پویش ملی ۶۰۳۰ در راستای نیل به اهداف کاهش حوادث ترافیکی و ارتقا سطح سلامت مردم در ۵ نقطه از شهرستان رفسنجان در آذرماه امسال اجرا شد.


وی تصریح کرد: سالانه ۱۷ هزار نفر در این تصادفات که در نزدیکی ورودی های شهرها رخ می دهد جان خود را از دست می دهند در دو محور رفسنجان به یزد و رفسنجان به کرمان و نزدیکی رفسنجان علت ۹۰ درصد واژگونی ها و تصادفات خستگی و خواب آلودگی اعلام شده است.


وی تصریح کرد: هزینه های زیادی برای درمان آسیب دیدگان حوادث ترافیکی توسط اورژانس، هلال احمر، بیمه  و … صرف می شود که با ارایه آموزش های لازم ارتقا سطح سلامت به مردم می توان ضمن افزایش سطح آگاهی سلامت آنها هم خطرات و تصادفات و هم هزینه ها کاهش می یابد.

نجم الدینی بیان کرد: در سال ۲۰۰۲ دلیل مرگ و میر ۳۸۰ هزار نفر ناشی از کاهش سواد سلامت در آمریکا اعلام شد لذا اگر این افراد سواد سلامت داشتند در تصادفات مراقب بودند و به مرگ منجر نمی شد.


وی خاطرنشان کرد: در رفسنجان برای ارتقا سطح سلامت مردم پویش ملی ۶۰۳۰ در ۵ نقطه از شهرستان اجرا شد و در این راستا ۴۰ هزار پمفلت و بنر چاپ و توزیع شد ما هدفمان این است حتی یک پرونده تصادف هم کاهش یابد موجب خوشحالی است.


این مسئول گفت: امسال دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در بین ۵۴ دانشگاه کشور که این پویش را اجرا کردند رتبه برتر به دست آورد و جزو ۴ دانشگاه برتر کشور شناخته شد و دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، رفسنجان، سیستان و بلوچستان و لرستان در این راستا رتبه برتر کسب کردند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *