به گزارش سازش خبر حجتالاسلام عباس رمضانیپور در نشست خبری با تسلیت شهادت امام هادی(ع) و اشاره به حدیثی از آن حضرت اظهار کرد: به فرموده آنحضرت استاد و شاگرد در جامعه عامل رشد هستند و برای رشد کشور همه باید دست به دست هم دهیم تا اقتدار فوقالعاده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را…
به گزارش سازش خبر حجتالاسلام عباس رمضانیپور در نشست خبری با تسلیت شهادت امام هادی(ع) و اشاره به حدیثی از آن حضرت اظهار کرد: به فرموده آنحضرت استاد و شاگرد در جامعه عامل رشد هستند و برای رشد کشور همه باید دست به دست هم دهیم تا اقتدار فوقالعاده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را حفظ کنیم و قدرت اسلام ناب محمدی در گستره بینالمللی بیشتر شود.
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره اینکه سال گذشته چه مقدار زکات مستحبی در شهرستان جمع آوری شده است؟ گفت: شهرستان رفسنجان محصولی که زکات واجب به آن تعلق بگیرد ندارد اما در زمینه ترویج زکات مستجبی مردم خوب ورود کردند و حتی در سالی که محصول نبوده موارد خیلی خوبی در این زمینه داشتیم. مردم رفسنجان به تمام معنا پای کار خیر هستند.
امام جمعه رفسنجان از اهدای ۶۲ بسته غذایی یکی از مساجد شهر به نیازمندان محله اشاره کرد و افزود: این نوع کارها در سطح شهرستان زیاد است از زمانی که باب زکات مستحبی در رفسنجان باز شده در یک سال یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان زکات مستحبی جمعآوری شد.
رمضانی پور با اشاره به موقوفه حضرت فاطمه تحت عنوان «مهر فاطمی» که مرکز آن در مشهد مقدس است، بیان کرد: از چند روز پیش که نماینده این موقوفه به رفسنجان آمد و موضوع را تبیین کرد رقمهای میلیونی توسط مردم به این موقوفه اهدا شد که عنوان زکات و انفاق دارد.
امام جمعه رفسنجان با اشاره به برگزاری جلسات ماهانه شورای فرهنگ عمومی، عنوان کرد: شورای فرهنگ عمومی هر ماه یک جلسه دارد و باید در موضوعات مختلف فرهنگ سازی کنیم و فرهنگ عمومی هر شهرستان شورای فرهنگ عمومی است و به نهادینه کردن فرهنگ های سالم و مورد نیاز کمک می کند.
رمضانی پور خاطرنشان کرد: از جمله معضلاتی که شورای فرهنگ عمومی به آن پرداخت بحث طلاق بود که در یک برهه زمانی رو به افزایش بود و طلاق، حلالی منفور است که سالهای ۹۴-۹۵ حدود ۵۰۰ مورد طلاق در رفسنجان رقم خورد اما با برنامههای آموزشی ارائه کتب به زوجین برگزاری جلسات مشاوره و…که در شورا مطرح و اجرایی شد سالهای بعد آن شاهد کاهش ۲۰۰ مورد طلاق بودیم.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر انتصاب مسئولان و موافقت امام جمعه گفت: به ویژه برای انتصاب مدیر آموزش و پرورش گلهمندی دارم هم انتظاراتی داشتم. امام جمعه عضو ثابت و پایه شورای آموزش و پرورش است جمعیت بالای ۶۰ هزار نفر دانش آموز شهرستان با آموزش و پرورش سروکار دارد امام جمعه نسبت به مسائل آموزش و پرورش نمیتواند بیاعتنا باشد لذا توقع میرفت مشورتی صورت گیرد.
امام جمعه رفسنجان با بیان اینکه مدیران کل برای انتصاب مدیران شهرستان بیشتر الهام از بیرون میگیرند تا از درون شهرستان، افزود: این انتظار از مدیران کل برای انتخاب مدیران رده پایینی در شهرستان و از استاندار برای انتخاب فرماندار میرود که نظرسنجی و مشورتی داشته باشند.
رمضانیپور اخلاق مداری را وظیفه همه دانست و آن را دستور قرآن عنوان کرد و تصریح کرد: تکریم اربابرجوع شرط حلالیت حقوقی است که یک مدیر میگیرد بنابراین نباید با پرخاش و تندی جواب مردم را بدهد. درب اتاق مدیران باید به روی مردم باز باشد چون همه حق با مردم است.
امام جمعه رفسنجان در خصوص آخرین وضعیت ساخت مصلی اظهار کرد: مصلای بزرگ امام خامنهای بالغ بر ۳۰ هزار مترمربع است که دارای شبستان، پارکینگ، دفتر نهاد نمازجمعه و نمایشگاه است در حال حاضر مشغول به ساخت سقف شبستان آن هستیم.
رمضانیپور بیان کرد: جایی که اکنون نماز جمعه اقامه میشود متعلق به نمایشگاه است که منفعت عامه دارد و حدود هشت هزار نفر جمعیت نمازگزار را در خود جای میدهد.
وی اضافه کرد: بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان هزینه ساخت مصلی است که تاکنون هشت میلیارد تومان هزینه کردیم، مردم نمازگزار هر هفته حدود یک و نیم میلیون تومان کمک میکنند ضمن اینکه دولت هیچ اعتباری برای مصلاها نگذاشته است.
امام جمعه رفسنجان عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب از سال ۸۹ پیشنهاد اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک فرصت برای مسئولان بیان کردند، اما بعضی مسئولان ما برای اقتصاد مقاومتی جهادی عمل نکردند و این موضوع در کشور نهادینه نشد، ضرورت دارد کالای ایرانی حمایت شود و برای ایجاد اشتغال جوانان تسهیلات اعطا شود حتی بحث احداث گلخانهها اهمیت دارد و مسئولان همکاری کنند.
رمضانیپور در پاسخ به سوالی از تمدید حکم امامت جمعه خود تا سال ۱۴۰۰ خبر داد و یادآور شد: ائمه جمعه که به مقام بازنشستگی نائل میشوند مانند آیتالله سیدیحیی جعفری هیچ چیز از قرب و منزلشان کم نمیشود.
امام جمعه رفسنجان با گلایه مندی از نبود مسئولی در اداره تعزیرات رفسنجان به مدت ۴-۵ ماه و انباشتهشدن پروندهها در این اداره و عدم رسیدگی به آنها، تأکید کرد: این ظلم به حق مردم رفسنجان با جمعیت حدود ۳۲۰ هزار نفر است و می طلبد اداره تعزیرات رفسنجان یک مسئول داشته باشد.
رمضانی پور همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص استانی شدن انتخابات، تصریح کرد: ضرات طرح استانی شدن انتخابات بیش از منافع آن است، امکان کاهش حضور مردم پای صندوقهای رای وجود دارد و انگیزه برای رای دادن ممکن است تنزل پیدا کند همچنین به ضرر شهرهای کوچک بوده بنابراین باید مصالح کشور در نظر گرفته شود و در مورد این طرح پختهتر عمل شود.
وی با اشاره به بنیاد برکت، تصریح کرد: از آنجا که رفسنجان را یک شهر برخوردار تلقی می کنند بنیاد برکت در این شهرستان حضور پیدا نکرده است، در حالی که در مرکز شهر ۱۲ مدرسه تخریبی داریم، با توجه به اینکه بنیاد برکت نهاد پر خیر و برکتی است و کمکی برای دولت به شمار می رود لذا ما توقع داشتیم در برخی نقاط محروم شهرستان بنیاد برکت در این شهرستان نیز حضوری را داشته باشند.