به گزارش سازش خبر علیاکبر شاهرخی فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان در ستاد یادواره شهدای شهرستان رفسنجان با اشاره به خروجی محورهای سخنان مقام معظم رهبری در خصوص کنگره شهدا آن را در قالب ۶ محور عنوان کرد و اظهار داشت: مقرر شده حول این محورها کنگره شهدا را برگزار کنیم. وی بیان داشت: رویکردهای این…
به گزارش سازش خبر علیاکبر شاهرخی فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان در ستاد یادواره شهدای شهرستان رفسنجان با اشاره به خروجی محورهای سخنان مقام معظم رهبری در خصوص کنگره شهدا آن را در قالب ۶ محور عنوان کرد و اظهار داشت: مقرر شده حول این محورها کنگره شهدا را برگزار کنیم.
وی بیان داشت: رویکردهای این کنگره تبلیغی، فرهنگی، هنری، گرامیداشتی، یادمانی و تحلیلی، اجتماعی تربیتی، آموزشی، علمی و پژوهشی و همچنین رویکرد حفظ نشر آثار دفاع مقدس است و هر برنامهای که در استان میخواهد انجام شود باید رنگ و بوی شهدا داشته باشد.
فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان با اشاره به اینکه افراد و گروههای خاص برای جمعآوری آثار شهدا در شهرستان اقدام کردند اما با این ظرفیت نمیتوانیم کاری انجام دهیم، افزود: با توجه به اینکه قرار است خاطرات، آثار و هر آنچه مربوط به شهداست در قالب کتاب درآید و ۸۱۲ شهید شهرستان در ۶ تذکرهالشهدا آثارشان به چاپ برسد این میزان امکاناتی که داریم کفایت نمیکند.
شاهرخی با تأکید بر اینکه آیندگان از ما خواهند خواست که برای شهدا چه کاری انجام دادید، تصریح کرد: با وجود این امکانات شاید یک کتاب از تذکره شهدا را برای رونمایی به کنگره برسانیم در حالی که همه ۶ کتاب تذکره باید آماده بود.
وی در ادامه به ۳۹ بند که توسط استاندار برای برپایی یادواره شهدا فرستاده شده اشاره کرد و آمادگی فضای شهر با رنگ و بوی شهدا، چاپ پوستر، بهرهگیری از تلویزیونهای شهری، ساخت و تولید نماهنگ تبلیغاتی، برگزاری شب شعر و خاطره، جلسات قرآن و…را از جمله این موارد برشمرد.
فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان ابراز داشت: پس از چاپ آثار شهدا، زندگینامه و آثار آزادگان و پس از آن ایثارگران هم به چاپ میرسد و تا پایان سال یادواره بخشهای مختلف از جمله سومین یادواره شهدای جاویدالاثر و مفقودالاثر برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: اولین یادواره شهدای مدافع حرم شهرستان هم برگزار میشود ضمن اینکه امسال نوبت رفسنجان برای برگزاری یادواره شهدای ادوات است.
شاهرخی عنوان کرد: یادواره شهدای شهرستان ۱۱ بهمن ماه در آستانه دههفجر برگزار میشود و زمان دقیق آن طی جلسه بعدی اعلام میشود.
وی از جذابیت برگزاری یادواره شهدای صنعت مس که توسط روابطعمومی این مجتمع برگزار شده است یاد کرد و گفت: از ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی و هنری در این یادواره استفاده شده بود.
شاهرخی بر داشتن تنوع در یادواره شهدا و همفکری همه مسؤولان برای برگزاری این یادواره برای بهتر برگزارشدن آن تأکید کرد.
علیار اسکندرینسب فرماندار رفسنجان برای مستندسازی آثار شهدا مناطق چهارگانه شهرستان را ذکر کرد و بیان کرد: بخشداران، شهرداران، فرماندهان نواحی، آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی کمک کنند تا مستندسازی برای روز برگزاری یادواره آماده باشد.
وی تأکید کرد: نباید منتظر بمانید تا امکانات برسد بلکه از امکانات موجود استفاده میکردید.
از امکاناتی که بوده هم استفاده نکردید
انارکیمحمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی شهیدان را بهترین و خلاقترین افرادی دانست که در لحظه تصمیم میگرفتند و با کمترین امکانات توانستند جنگ را به پایان برسانند.
وی اظهار کرد: ثمره مستندسازی آثار و خاطرات شهدا گنجینهای باارزش میشود اما گله من از خود شماست که باید زودتر از این کار را شروع میکردید اکثر استان کارشان را پیش بردند کار در رفسنجان مانده حتی از اقلامی که دارید استفاده نکردید.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما برای مستندسازی واقعا عقب هستیم من قولهایی که دادم ۱۰۰ میلیون تومان تقاضا شده بود که هماهنگ کردم تا شب گذشته که سؤال کردم تقاضانامهای به دفتر ارسال نشده است.
وی با اشاره به اینکه از اولین شهدای انقلاب در رفسنجان است که میطلبد آثار شهدای گرانقدر ما به موقع مستندسازی شود، گفت: شهدای ما کسانی نبودند که برای مادیات به جبهه رفتند بلکه داوطلبانه میرفتند./فارس