امام جمعه رفسنجان گفت: دین اسلام و انقلاب اسلامی نیازمند افرادی صالح و فداکار است که مانند شهدا نظام را حفظ کنند.
به گزارش سازش خبر حجتالاسلام عباس رمضانیپور امشب در مراسم سیامین یادواره شهدای هرمزآباد این شهرستان با تبریک بعثت پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: آن حضرت در دوران رسالت خود به ویژه در دوران شعب ابیطالب و محاصره اقتصادی مسلمانان دشواریهای زیادی را متحمل شدند.
امام جمعه رفسنجان افزود: پیامبر اکرم(ص) در نخستین سال محاصره اقتصادی، حضرت خدیجه (س) را در سال دهم بعثت از دست دادند و آن سال عامالحزن نام گرفت اما با این وجود و همه فشارهایی که بود، دست از تبلیغ و ترویج اسلام برنداشت.
وی با تأکید بر اینکه پیامبر(ص) در راستای تحقق دین، کارهای بزرگی را انجام دادند، یادآور شد: باید برای دین بیشتر جانفشانی کنیم و مدافع اسلام و ارزشهایی که بهوجود آمده باشیم. همانگونه که شهدا با فداکاری و جانفشانی نظام و انقلاب را حفظ کردند و دین اسلام و انقلاب اسلامی نیازمند چنین افراد صالح و فداکاری است.
رمضانیپور با بیان اینکه باید روحیه جهادی و انقلابی خود را مانند شهیدان حفظ کنیم، تأکید کرد: دشمن بداند در هر زمانی در جمهوری اسلامی نیروهای بیشتری با اخلاص کامل از اسلام و انقلاب و دستاوردهای آن دفاع میکنند.
امام جمعه رفسنجان با اشاره به شهادت مدافع حرم شهید بافنده گفت: این شهید بزرگوار در میدان نبرد به همرزمان خود روحیه میداد و این روحیه امروز در جوانان بسیجی ما وجود دارد.
وی اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) در عصر بعثت با جبهه جهل و نادانی مواجه بود اما در زمانی کوتاه تمدن نبوی را بر اساس تمدنهای جهانی شکل داد و این تمدن به سرعت پیشرفت و جایگاه خود را حفظ کرد و تمدن نبوی مدیرانی لایق، انسانهایی شجاع و با ایمان و با معرفت را به عنوان ستونهای شامخ و رفیع آن تربیت کرد که این افراد شاکله حکومت اسلامی را در ۱۰ سال حیات پیامبر(ص) شکل دادند.
رمضانیپور با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) چهار فرهنگ را نهادینه کردند، گفت: فرهنگ معنویت، فرهنگ مجاهدت و استقامت، فرهنگ کار و تلاش و فرهنگ صفا و اخوت از جمله این فرهنگها بودند.
وی با اشاره به فرهنگ مجاهدت و استقامت تصریح کرد: استقامت و مقاومت مصادف با پیروزی است و امروز پیروزیهای رزمندگان اسلام در سوریه، لبنان، عراق و یمن ناشی از استقامت و مقاومت است.
امام جمعه رفسنجان ابراز داشت: در هشت سال دفاع مقدس روحیه اخوت و برادری در جبهههای نبرد حق علیه باطل وجود داشت هر چند که این روحیه امروز مقداری کمرنگ شده که دلیل آن روی آوردن به مسائل مادی و مظاهر تجمل است.