فرماندار رفسنجان گفت: بانکها برای حفظ باغهای پسته، کشاورزان را حمایت کنند.
به گزارش سازش خبر حمید ملانوری در نشست مشترک شورای بانکها و شورای زمین این شهرستان اظهار داشت: تحریمهای چندساله که به کشور ما حاکم است در حوزه اقتصاد و کسب و کار و موضوعات مختلف از جمله فرهنگی و اجتماعی اثرگذار بوده است.
وی بیان داشت: ایران کشوری مقاوم است که توانسته خود را در برابر این مشکلات و تحریمها حفظ کند و اقتصاد مقاومتی بهواقع نسخه شفابخش اقتصاد کشورمان است.
فرماندار رفسنجان با بیان اینکه رکود در بسیاری از بخشها وجود دارد، افزود: اما مقاومت کشور مدیون پشتیبانی و حضور مردم در صحنهها است.
وی تصریح کرد: همچنین خشکسالیها در این چندسال در کنار رکود در اقتصاد شهرستان رفسنجان تأثیرگذار بوده و کاهش تولید را در پیش داشتیم که سبب شده توانمندی مردم کم شود و زمانی که رکود باشد ساخت و ساز کم و پرداختی مردم به بانکها کاهش پیدا میکند.
ملانوری با اشاره به اینکه در قالب برنامهها و سیاستهای بومی و محلی تلاش کنیم موقعیت شهرستان را حفظ کنیم، گفت: نباید مدیر بخشنامهای باشیم بلکه باید نکات و مواردی که در شهرستان میبینیم مدنظر قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: خودمان باید به فکر رفع مشکلات شهرستان باشیم، بخشنامهها خط و مشی ترسیم میکنند اما ریزهکاری باید به عهده مدیران بومی باشد تا بر اساس ظرفیتها مشکلات را برطرف کنند.
فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه بزرگترین کارخانه کاشی و سرامیک کشور در رفسنجان فعال است، گفت: این کارخانه مشکلاتی دارد که اگر بخواهیم به لحاظ قوانین و بخشنامههای جاری کار کند با ورشکستگی، رکود و تعطیلی و بیکاری ۷۰۰ نیرو مواجه میشود، لذا باید مدیریت بومی این کارخانه را اداره کند تا تعطیل نشود.
وی ابراز داشت: مدیریت بومی شهرستان از جمله ادارات آب، برق و گاز باید استثنائاتی برای کارخانهداران قائل شوند تا چرخه تولید نایستد و ملاحظاتی داشته باشند تا نیروی کار بیکار نشود.
ملانوری با بیان اینکه در حوزههای مختلف اگر بومی مدیریت شود آینده خوبی ترسیم میشود، اظهار کرد: باید انگیزه ایجاد کرد تا در آینده نزدیک شاهد تحول اساسی در رفسنجان باشیم.
وی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی بانکها کمک کنند که باغها حفظ شوند و همچنین در حوزه وامهای مسکن در زمینه مقاومسازی کمک شود.
فارس