فرماندار رفسنجان گفت: در هفته دولت ۹۲ پروژه با اعتبار بیش از ۳۱ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

فرماندار رفسنجان گفت: در هفته دولت ۹۲ پروژه با اعتبار بیش از ۳۱ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

 به گزارش « سازش خبر » حمید ملانوری  در نشست خبری پیرامون هفته دولت اظهار داشت: شعار امسال هفته دولت «دولت شیشه‌ای شفافیتی برای امید» است و اعتقاد دولت بر این است که همه چیز باید شفاف باشد و هر اقدامی که انجام می‌شود، مطرح شود تا در جامعه امید ایجاد کند.

وی بیان داشت: غبارروبی گلزار شهدا در سراسر شهرستان، پاسخگویی به ارباب‌رجوع، تجلیل از کارمندان نمونه ادارات، گلباران قبور شهدا، مسابقات ورزشی و…از جمله برنامه‌های هفته دولت است که در کنار کلنگ زنی‌ها و افتتاحیه‌ها انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: ۹۲ پروژه با اعتبار  بیش از ۳۱ میلیارد تومان در این هفته افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود که ۱۱ پروژه کلنگ‌زنی و ۸۱ پروژه بهره‌برداری می‌شود که در حوزه‌های بهداشت، جهاد کشاورزی، واحدهای صنعتی، انتظامی و… هستند.

ملانوری با اشاره به اینکه نخستین وقف امنیت در رفسنجان کلید خورده و ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان نیز توسط خیران ساخته می‌شود، تصریح کرد: در هفته دولت این ستاد کلنگ‌زنی می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای برجام ابراز داشت: در دولت تدبیر و امید مذاکرات هسته‌ای، برجام و طرح تحول نظام سلامت به‌طور خاص انجام و اثرات برجام را در سطح جامعه می‌بینیم.

وی ادامه داد: گاهی مطالبی بیان می‌شود که برجام انجام نشد و دولت به سخنان مقام معظم رهبری توجه ندارد، آنچه در جریان مذاکرات انجام شد این بود که به توافقنامه‌ای رسیدیم که یک طرف آن ایران و طرف دیگر کشورهای قدرتمند دنیا بودند.

فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: در برجام ایران به تعهدات خود عمل کرد اما آمریکا بدعهدی کرد که این بدعهدی آمریکا که بارها توسط رهبر انقلاب متذکر شده است نتیجه برجام است که بر سر زبان‌ها است.

رسیدن بزرگترین کارخانه تولید رینگ آلومینیومی خاور میانه به ۲٫۲ برابر ظرفیت اسمی خود

وی اذعان کرد: برجام برآیند راهبری‌های رهبر معظم انقلاب، حمایت مردم و تلاش دولت برای به‌ثمر رسیدن آن است و در حوزه هواپیمایی، تجارت خارجی، افزایش قیمت جهانی مس تأثیر داشت که در همین راستا کارخانه اروندچرخ رفسنجان به عنوان بزرگترین کارخانه تولید رینگ آلومینیومی خاور میانه در ادامه فعالیت‌های خود قرار است به ۲٫۲ برابر ظرفیت اسمی خود برسد و ۱۰۰ نفر دیگر اشتغالزایی داشته باشد.

وی تصریح کرد: برجام باغ میوه‌های است که انواع نیازهای ما در آن غرس شده و باید با تلاش و برنامه‌ها نهال‌های آن را به ثمر برسانیم، هیچ‌کس توقع نداشت به این زودی نتایج برجام را ببینیم و مردم مستحق هستند که این مطالب را بشنوند.

ملانوری از موفقیت‌های طرح تحول نظام سلامت به بیمه شدن ۳۰ هزار نفر از مردم رفسنجان اشاره کرد و گفت: این تعداد فاقد هر نوع پوشش بیمه‌ای بودند و در بحث هزینه‌های درمانی کمک زیادی به مردم شده است.

وی گفت: برگزاری سالم ترین انتخابات در این دوره و ایجاد فضای همدلی بین سران قوا از دیگر دستاوردهای دولت است.

وی عنوان کرد: تا پایان سال ۹۵ پروژه‌های قابل توجهی از جمله فروکروم در رفسنجان افتتاح می‌شود و ۵۰ پروژه نیمه‌فعال در رفسنجان شناسایی شده که برای ۱۲ پروژه تسهیلات ارائه می‌شود تا رونق گیرند.

وی در ادامه از مشکل شرکت تعاونی پسته رفسنجان یاد کرد و گفت: مشکل فعلی این شرکت نقدینگی است که سهام‌داران این شرکت می‌توانند آن را نجات دهند و با سرمایه‌گذاری که انجام دهند به سوی رونق شرکت پیش روند.

ثبت ملی پسته در رفسنجان

فرماندار رفسنجان گفت: رفسنجان مهد تولید پسته دنیاست و در همایش شهریورماه این شهرستان پسته ثبت ملی می‌شود.

ملانوری پیرامون برگزاری همایش رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه اظهار داشت: اقتصاد شهرستان رفسنجان تک‌محصولی است و برای خروج از تک‌محصولی با شعار رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه پیش می‌رویم.

وی ادامه داد: برای اجرایی شدن این شعار همایشی در نیمه دوم شهریورماه برگزار می‌کنیم که در آن به دنبال معرفی شهرستان رفسنجان با داشته‌ها و نداشته‌های فعلی آن هستیم.

فرماندار رفسنجان با بیان اینکه در این همایش جشنواره بازی‌های بومی‌ محلی با حضور ۶۰۰ نفر از سراسر کشور برگزار می‌شود، تصریح کرد: موسیقی محلی استان‌های شرکت‌کننده در این همایش بخش جذابی برای ایجاد نشاط مردم است.

وی افزود: در طول همایش شب‌ها جشن برگزار می‌شود و گروه‌های موسیقی در بخش‌های نوق، فردوس و کشکوئیه اجرای برنامه می‌کنند.

ملانوری گفت: این شهرستان مهد تولید پسته دنیا است و ۴۶ گونه پسته در حال حاضر در پژوهشکده پسته ایران که در رفسنجان است در حال تولید است.

وی اضافه کرد: درخت پسته یک‌هزار و ۵۰۰ ساله اودرج نمادی از قدمت پسته در این شهرستان به‌شمار می‌رود و درختان پسته زیادی بالای ۴۰۰ سال در این شهرستان وجود دارد.

فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: جشنواره زیبایی اسب و تورهای گردشگری که میهمانان را برای بازدید از مناطق تاریخی و گردشگری شهرستان به این مناطق می‌برد دیگر برنامه طول همایش است.

وی عنوان کرد: کارگاه‌های تخصصی در حوزه اقتصاد، کشاورزی و صنعت، سلامت و امنیت و فرهنگ و آموزش در همایش رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و مجتمع مس سرچشمه  برگزار می‌شود.

ملانوری بیان کرد: ۲۹ شهریور روز پایانی همایش است که اختتامیه آن در تالار خیام دانشگاه ولیعصر(عج) و با حضور مسؤولان کشور، استان و شهرستان برگزار می‌شود و بیانیه پایانی همایش تخصصی مصوب که برگرفته از نظریات کارشناسان در همایش تخصصی است و قرار است در سند توسعه شهرستان که امسال تدوین می‌شود از آن استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طرح‌هایی که قابلیت سرمایه‌گذاری دارند در این همایش مطرح می‌شود تا سرمایه‌گذاران و علاقمندان به سرمایه‌گذاری ورود کنند، خاطرنشان کرد: همچنین از سرمایه‌گذاران، واقفان و خیران شهرستان تجلیل می‌شود.

وی در ادامه از احداث باغ‌موزه پسته در رفسنجان در خانه‌باغ میزانی روستای حمیدآباد یاد کرد و  گفت: این مکان تاریخی ۷٫۵ هکتار باغ پسته و یک‌هزار مترمربع بنای تاریخی دارد که کلنگ احداث آن در همایش مذکور زده می‌شود.

این مسؤول توضیح داد: تمام ادوات فرآوری پسته از دوران‌های گذشته تا به امروز و هر آنچنه مربوط به پسته است در این باغ‌موزه به نمایش گذاشته می‌شود.

ملانوری ابراز داشت: نمایشگاهی از تمام توانمندی‌های شهرستان در تمام حوزه‌ها برپا می‌شود و هر کس هر توانمندی که می‌شود در این نمایشگاه به معرض دید عموم قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰۰ نفر از رفسنجانی‌های مؤثر در کشور و خارج از کشور دعوت شده‌اند تا در مباحث توسعه‌ای شهرستان از نظرات آنها بهره‌مند شویم.

فارس



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *