مقاوم‌سازی مدارس رفسنجان سرعت گیرد/بزرگترین کار خیّرین ورود به عرصه اقتصاد و اشتغال است

امام جمعه رفسنجان بر لزوم تسریع در بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس رفسنجان تاکید کرد./فرماندار رفسنجان گفت: بزرگترین کار خیّرین ورود به عرصه اقتصاد و اشتغال است.

 به گزارش « سازش خبر » حجت‌الاسلام عباس رمضانی‌پور ظهر امروز در پنجمین همایش خیران مدرسه‌ساز رفسنجان اظهار داشت: خیر و خیری از پیش از اسلام وجود داشته است.

وی بیان داشت: شهرستان رفسنجان فضاهای آموزشی فرسوده‌ای دارد که نیاز به بازسازی دارند و آموزش و پرورش رفسنجان از وجود این فضاها رنج می‌برد.

امام‌ جمعه رفسنجان تصریح کرد: در گذشته با توجه به تولید محصول پسته در این شهرستان توجه به مناطق محروم بوده و خیران کارهای زیربنایی شهرستان را انجام داده‌اند اما امروز مشکلاتی از جمله ارزان بودن قیمت پسته کشاورزان را دچار مشکل کرده است.

وی افزود: مسئولان استان به این شهرستان نگاه کنند و بازسازی و استحکام‌سازی مدارس رفسنجان سرعت گیرد.

رمضانی‌پور با اشاره به خطبه ۱۹۳ نهج‌البلاغه تصریح کرد: امام‌علی (ع) تقوا و نیکوکاری را دو وصف مؤمنان دانستند و این نشان از اهمیت موضوع دارد.

وی افزود: هیچ‌یک از خیران متوقع نیستند نامی از آن‌ها برده شود و آن‌چه مهم است رشد است که ببینند از مجموعه‌ای که برای آن هزینه می‌شود به نحو احسن استفاده شود.

امام‌ جمعه رفسنجان متذکر شد: بعضی از مدارس ما مشکل نرم‌افزاری دارند و خیران باید در زمینه رفع مشکلات نرم‌افزاری مدارس ورود کنند.

فرماندار رفسنجان:

بزرگترین کار خیّرین ورود به عرصه اقتصاد و اشتغال است

حمید ملانوری در پنجمین همایش خیران مدرسه‌ساز با بیان اینکه رفسنجان با نام خیرانی که دارد، بلندآوازه است، اظهار داشت: جدای از واحدهای آموزشی، مراکز بهداشتی درمانی و زیرساخت‌های این شهرستان نیز توسط خیران ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: در رفسنجان موقوفاتی داریم که بنا به دوراندیشی واقفان ایجاد شده‌اند که وقف امنیت یکی از موارد است.

فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه کارهای خیر به برکت سخت‌کوشی مردم این شهرستان انجام شده است، خاطرنشان کرد: اما امروز به دلیل کم‌آبی و کاهش تولید محصول توانایی مردم مانند قبل نیست.

وی ادامه داد: باید برای مقاوم‌سازی اقتصاد شهرستان برنامه‌ریزی و تلاش شود و خیران در زمینه سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید و اشتغال گام بردارند.

ملانوری متذکر شد: این شهرستان ظرفیت‌های زیادی دارد که می‌تواند جایگزین اقتصاد تک‌محصولی شود و وجود جاذبه‌های گردشگری این شهرستان را می‌تواند به قطب گردشگری تبدیل و در رونق اقتصادی آن تأثیرگذار باشد.

وی یادآور شد: امروز بزرگترین کار خیّر کمک به حوزه مسائل اقتصادی است چراکه با ایجاد شغل پایه‌های زندگی نیز مقاوم‌تر شده و کاهش آسیب‌های اجتماعی را در پی داریم.

منبع : خبرگزاری فارس



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *