آیا جشنواره زعفران راویز کپی برابر اصل می شود؟/برگزارکنندگان تکراریِ بی تجربه!!!/خدا به کشاورزان راویزی رحم کند

آیا جشنواره زعفران راویز کپی برابر اصل می شود؟/برگزارکنندگان تکراریِ بی تجربه!!!/خدا به کشاورزان راویزی رحم کند


به گزارش سازش خبر هفتمین جشنواره پسته رفسنجان با حاشیه و نقد و ضعف های فراوانی که داشت، به پایان رسید.
حواشی که از روز ۱۸ شهریورماه سالجاری با برگزاری نشست خبری باحضور فرماندار رفسنجان با اصحاب رسانه با انتقاد خبرنگار سازش خبر برعدم حضور مسئولان بخش کشاورزی؛ عدم فراخوان به طراحی لوگو؛ پوستر و تولید محتوا و سپردن همه این موارد به نزدیکان و دوستان خود شروع شد.
خبرنگار سازش خبر از همان جلسه مدعی شد که این جشنواره از ضعیف ترین جشنواره ها نسبت به دوره های قبل خواهد بود.
نقد هایی نسبت به تاریخ برگزاری در اوج برداشت پسته، اختصاص بودجه ۱ میلیارد ریالی شورای شهر رفسنجان برای تبلیغات و تولید و محتوا مطرح شد و برگزاری ضعیف مسئولان برگزاری جشنواره در باد و طوفان، تولید محتوا و تیزر، نورپردازی صحنه، استقبال کم مردم از جشنواره، حضور چوب بازان جنوب استان، غیبت گردشگران که در نشست خبری ادعای حضور گردشگران شده بود، غرفه هایی که بجز پسته همه اقلامی در آن به چشم می خورد، از حواشی این جشنواره بود.
همچنین گله مندی مردم و دهیاری روستای قاسم آباد حاجی، با سخنرانی پی در پی مسئولان و برنامه های تکراری پنج شب در خانه حاج آقا علی دیگر حواشی بود که در این جشنواره وجود داشت.
جشنواره ای که فقط سخنرانی مسئولان و چوب بازان جنوبی در راس برنامه ها بود و خروجی جشنواره هیچ سودی برای مردم کشاورز و پسته کار نداشت.
جشنواره را افرادی که هیچ تجربه ای در برگزاری چنین جشنواره هایی نداشتند برعهده داشتند و فقط برای کسب رزومه آمده بودند.
هزینه هایی که حمایت های شورای شهر، شهرداران، دهیاری و مس صرف کرده بود اما متاسفانه تا به امروز از شفافیت مالی خبری نیست.

****کپی برابر اصل/ خدا به کشاورزان راویزی رحم کند


جشنواره دیگری در شهرستان رفسنجان در آبان ماه سالجاری برگزار خواهد شد و جالب اینجاست همان افراد بی تجربه ای که ضعیف ترین جشنواره پسته را در جهان شهر پسته کشور برگزار کردند، می خواهند جشنواره زعفران را در روستای راویز بخش کشکوئیه برگزار و قطب زعفران استان را معرفی کنند.
سابقه حضور این افراد در برگزاری هفتمین جشنواره پسته نشان داد که این افراد توان برگزاری جشنواره را ندارند.
برای برگزاری جشنواره زعفران خبری از نشست خبری نیست و مانند جشن پسته از فراخوان لوگو و پوستر و تولید محتوا و حتی میزان اعتبارات هم فاکتور گرفته شده است. بدین معنا که می توان ادعا کرد این موارد به دوستان و نزدیکان سپرده شده و جشنواره ای پر از حاشیه و نقد پیش رو خواهد بود.


به امید اینکه بعد از جشنواره، رنگ و رخسار کشاورزان زعفران کار راویزی مانند رنگ و رخسار کشاورزان پسته کار رفسنجانی زرد نباشد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *