مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان: اقدام برای بستن دو حلقه چاه تامین آب شرکت مس سرچشمه در شهربابک، نوعی گروکشی بود!

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان گفت: اقدام برای بستن دو حلقه چاه تامین آب شرکت مس سرچشمه در شهربابک، نوعی گروکشی بود.

به گزارش سازش خبر به نقل از خبرگزاری دانشجو چندی پیش در پرونده‌ای مسئله حق آبه شهرستان شهربابک از مس سرچشمه را پیگیری کردیم، حال با توجه به عدم پلمب دو حلقه چاه علی رغم وعده مسئولین این سوال را در جمع خبرنگاران از علی رشیدی، مدیر عامل آب منطقه ای کرمان پرسیدیم.علی رشیدی مدیر عامل آب منطقه ای کرمان در پاسخ به پیگیری خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو گفت: اقدام برای بستن ۲ حلقه چاه تامین آب شرکت مس سرچشمه در شهرستان شهربابک، نوعی گروکشی بود!

علی رشیدی در جمع خبرنگاران در تشریح فرآیند این موضوع گفت: در سفر ریاست جمهور به کرمان قرار شد که ۲ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب و آبرسانی به کرمان هزینه شود که از این میان ۷۰۰ میلیارد تومان سهم سه شرکت بزرگ صنعتی استان یعنی مس ، گل گهر و گهر زمین تعیین شد.

وی اظهار داشت :۳۲۰ میلیارد تومان سهم شرکت مس در این خصوص تعیین گردید ، اما علیرغم مکاتبات صورت گرفته و نیز مکاتبه استاندار کرمان با این شرکت، مدیران شرکت مس اعلام کردند که به دلایلی از جمله موضوع سهامداران بورسی این شرکت ، قادر به پرداخت این مبلغ نیستند.

 تصمیم برای برخورد قاطعانه

رشیدی بیان داشت: پس از این موضع گیری شرکت مس در عدم پرداخت وجه مذکور، مجموعه مدیریت استان تصمیم به برخورد قاطعانه تری گرفت و در جلسه سازگاری با آب مورخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ تصمیم گرفته شد تا ۲ حلقه چاه تامین آب شرکت مس سرچشمه رفسنجان که در شهرستان شهربابک قرار دارد بسته و پلمب شود.

مدیر عامل آب منطقه‌ای کرمان افزود: سپس در جلسه شورای تامین نیز مصوبه‌ای در خصوص انجام این اقدام (پلمب ۲ حلقه چاه مذکور) اخذ شد و موارد ابلاغ شد.او اظهار داشت: هنگامی که ماموران برای پلمب این دو حلقه چاه در شهربابک، اعزام و در محل حاضر شدند، شرکت مس اعلام کرد که ۲ چاه مذکور که  آب بخشی از مس سرچشمه را تامین می‌کند، پلمب نشود و هزینه مورد نظر را پرداخت خواهد کرد.

 دستور عدم پلمب چاهها از سوی استاندار

رشیدی بیان کرد: با این اعلام شرکت مس، استاندار کرمان نیز تلفنی، فرمان توقف پلمب ۲ حلقه چاه مذکور را صادر و طی این دستور عملیات پلمب چاه‌های مذکور متوقف شد.

مدیر عامل آب منطقه‌ای کرمان در ادامه اظهار داشت: علیرغم قول مدیران شرکت مس، هنوز مبلغ ۳۲۰ میلیارد تعهد شده این شرکت،  پرداخت نشده است.

وی با اشاره به انجام طرح انتقال آب خلیج فارس برای مصارف صنعتی به رفسنجان گفت: طبق قانون در جایی که آب نامتعارف مثل آب دریا می‌آید، صنایع باید از این نوع آب‌ها مصرف کنند و از آب‌های زیر زمینی مصرف نکنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، موضوع عدم استفاده از آب های زیر زمینی شهربابک در شرکت مس سرچشمه رفسنجان به یکی از مباحث داغ حوزه آب در استان کرمان تبدیل شده بود، بطوری که حتی امام جمعه شهربابک در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره به کمبود آب شرب در این شهرستان ،اعلام کرده بود، که در برخی مناطق شهربابک آب برای مصارف شرب و سایر مصارف کم است و خواستار پلمب شدن چاههای تامین کننده آب شرکت مس سرچشمه، با توجه به تامین آب صنعت از طرح انتقال آب از خلیج فارس شده بود. 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *