سرمایه گذاری از کار آفرین رفسنجانی ؛کلنگ زنی توسط فرماندار زرندی!!!

با حضور سید رضا حسینی نژاد فرماندار شهرستان زرند و جمعی از مسئولان شهرستان زرند فاز دوم کارخانه تولید کامپاند( رویه تایر) و آمیزه های لاستیکی با اعتبار۲۰۰ میلیارد ریال به همت سرمایه گذار و کارآفرین رفسنجانی کلنگ زنی شد.

به گزارش سازش خبر صبح امروز با حضور سید رضا حسینی نژاد فرماندار شهرستان زرند و جمعی از مسئولان شهرستان زرند فاز دوم کارخانه تولید کامپاند( رویه تایر) و آمیزه های لاستیکی با اعتبار۲۰۰ میلیارد ریال در ناحیه صنعتی بهشت وحدت زرند به همت سرمایه گذار و کارآفرین رفسنجانی کلنگ زنی شد.
خبر شنیدن سرمایه گذاری جوان کارآفرین رفسنجانی در شهر زرند به خبرنگار ما رسید و پیگیر شدیم که دلیل اینکه چرا یک سرمایه گذار بجای شهر رفسنجان کارخانه به این مهمی که در کشور فقط به تعداد انگشتان دست است زرند را انتخاب کرده است پای در دل این جوان کار آفرین رفسنجانی نشستیم.

سوال: خودتان را معرفی کنید؟

بنده رضا غلامی ۳۲ ساله از رفسنجان در سن ۲۲ سالگی بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی تصمیم به کسب کار و اشتغالزایی در شهر خودم افتادم و با تحقیقات زیادی که انجام دادم و باتوجه به نیاز بازار و تقاضای روکش لاستیک در استان تصمیم گرفتم در این زمینه سرمیه گذاری ؛ایجاد کسب و کار و اشتغالزایی کنم.

سوال: از چه سالی رسما شروع بکار کردید؟ و چرا این طرح در شهر زرند میخواهید انجام دهید؟

در سال ۹۲ شروع به خریداری ماشین آلات و محلی برای نصب ماشین آلات کردم و با ۵ نفر کارم را شروع کردم.
سپس به فکر توسعه و گسترش و اشتغالزایی بیشتر افتادم با توجه به تولید محصولاتم نیاز به یک سری مواد اولیه داشتم که از طریق واسطه ها با هزینه های زیاد خریداری میکردم و بعد به فکر تولید مواد اولیه افتادم و سه سال پیش طرح پیشنهاد خودم را به ادارات و واحد های مربوطه در رفسنجان ارائه دادم اما متاسفانه باعث بی مهری و بی توجهی برخی از مسئولان (اسبق) شهرستان در آن سالها قرار گرفتم. و بعد از ناامیدی از اجری این طرح در شهرستان باتوجه اتلاف وقت و همچنین تورم اقتصادی به پیشنهاد یکی از دوستان در زرند طرح را به مسئولان فعلی شهرستان زرند پیشنهاد دادم و مورد استقبال مسئولان قرار گرفت و در مدت کوتاهی مجوز ها و تسهیلات برای اجرای این طرح مصوب شد. و امروز با حضور فرماندار محترم این شهرستان و دیگر مسئولان کلنگ این طرح به زمین زده شد.

سوال: این طرح با چه میزان اعتبار و کی به بهربرداری می رسد؟

این طرح تاپایان سالجاری با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال به بهربرداری خواهد رسید و اشتغالزایی برای ۲۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۰ نفر به صورت غیر مستقیم انجام خواهد شد.

سوال: در مورد طرحتان بیشتر توضیح بدید؟


در حال حاضر روکش گذاری لاستیک های کارکرده کامیونی که از چرخه مصرف خارج شدندو آسیب های جدی به محیط زیست وارد می کنند را انجام میدهم.

سوال :آیا ظرفیت روکش گذاری لاستیک های ماشین آلات معدنی هم دارید‌؟

در حال حاضر خیر و اما فعلا فقط تعمیرات لاستیک های ماشین معدنی را با بالاترین کیفیت انجام می دهم.

سوال: آیا تقاضای روکش لاستیک از شهرهای دیگر استان یا بیرون از استان هم داشتید؟

بله تقربا ۳۰ درصد از تقاضاها از شهرها و استان های دیگر هستند.

سوال: در صورت حمایت مسئولان رفسنجانی آیا برنامه ای برای اجرای فاز دوم این طرح در شهر رفسنجان دارید؟

بله ولی به دلیل قیمت بالای ماشین آلات تولیدی در حال حاضر امکان سرمایه گذاری این کار به صورت شخصی ندارم ولی باتوجه به تجربه و تخصصی که در این زمینه دارم و در حال فعالیت هستم اگر مسئولان شهرستان برای گرفتن مجوز ها و تسهیلات حمایتم کنند میتوانم ظرف یکسال فاز جدید را در رفسنجان به بهربرداری و برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی جدید ایجاد کنم.

سوال: از مسئولان فعلی شهرستان چه در خواستی دارید؟
از مسئولان در خواست دارم اگر یک کارآفرینی یک طرحی را ارائه داد برای اشتغالزایی و سرمایه گذاری در شهرستان دارد مشتاقانه استقبال و حمایت کنند و برای صدور مجوز ها و استعلامات سختگیری کمتری صورت گیرد و هر روز از این اداره به آن اداره پاس کاری نکنند تا یک کار افرین خسته و نا امید نشود و موانع را از سر راه کارآفرینان بردارند تا طرح درخواستی از سوی کار افرین سریعتر عملی شود و کاری بکنند با اجرای همین طرح های کوچک و اشتغالزایی در شهرستان بیکاری کمتر و امید در زندگی و جوانان افزایش پیدا کند. با استقبال از کارآفرینان و اجرای طرح های کوچک کم کم با حمایت مسئولان طرح های بزرگتر اجرا خواهد شد و اشتغالزایی بیشتری و بیکار در شهرستان کمتر خواهد شد و اگر درب رییس ادارات بر روی کار افرینان باز باشد و پشت درب اتاق مسئولان منتظر نباشند و حمایت شوند و ناامید نشوند یک‌کار تبلیغاتی در ایجاد کارگاه ها و کارخانجات کوچک و بزرگ صورت میگیرد و جوانان رو به سرمایه گذاری خواهند آورد و در آینده آمار بیکاری در شهرستان روز به روز کمتر خواهد شد و وقتی بیکاری کمتر شود آمار طلاق کاهش آمارازدواج بیشتر و امید در دل جوانان شکوفا خواهد شد و با کاهش بیکاری آمار خلاف هایی از جمله اعتباد و سرقت هم‌کاهش خواهد داشت و اگر حمایت از کار افرین با سختگیری های کمتر در شهرستان انجام شود قول خواهم داد که شاهد یزد و میبد و مهریز و اردکانی دیگر در استان کرمان در شهر رفسنجان خواهیم بود و رفسنجان از تک محصولی خارج و اگر در سالی که محصول پسته نباشد شهر رفسنجان مانند سال های پرمحصول خرید و فروش کالاهای اساسی و مهم در زندگی روزمرگی مردم فرقی نکند چون جوانان در کارخانجات مشغول به کار و حقوق بگیر هستند اما اگر از سرمایه گذار و کار آفرین در بخش های صنعتی حمایت نشود وسخت گیری شود کارآفرینان از شهرستان به شهرهای دیگر مهاجرت و آمار بیکاری روز به روز افزایش خواهد داشت و ناامیدی برای جوانان بیشتر و آمار خلاف و طلاق و سرقت و… بیشتر خواهد شد.

عکس و خبر مجتبی نقی زاده



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *