با اینکه مجید کهنوجی از ابتدا برای شرکت در انتخابات وارد شهرداری شد و تبلیغات انتخاباتی اش از همان روز اول در شهرداری کلید خورد و با انتشار عکس ها و اعلام رکوردها خیز خود را به سمت نمایندگی مجلس برداشته بود، همچنین دوستان متوهم او نیز چرا نیاید، می آید راه انداخته بودند، به یکباره کهنوجی یک استوری منتشر کرد و گفت نمی آیم، شایعه است.
به گزارش سازش خبر، بعد از انتشار خبر حضور احتمالی مجید کهنوجی در انتخابات مجلس شورای اسلامی در رسانه سازش خبر، به یکباره فضای مجازی در شهرستان به تحلیل این خبر پرداختند.
اما چند ساعت بعد رسانه نزدیک به شهردار در گفتگو با کهنوجی تیتر زد؛ با شورا آمده ام با شورا خواهم رفت.
این خبر باز در فضای مجازی منتشر شد و خیلی از شهروندان بر این باور بودند که احتمال آمدن شهردار برای حضور در انتخابات وجود دارد.
اما روز گذشته کهنوجی با انتشار یک استوری در صفحه شخصی اینستاگرام خود خیال همه موافقان و مخالفان را راحت کرد 《من نمی آیم…》
حال سوال اینجاست؛ اگر کهنوجی واقعا قصد حضور در انتخابات را نداشت چرا دوباره بعد از چند روز و بعد از خبر تکذیب حضورش در انتخابات در رسانه نزدیک به شهرداری دوباره در استوری صفحه شخصی اینستاگرام خود خبر از عدم حضور در انتخابات را منتشر کرد.
آیا منتظر بود در این مدت پیشنهادی از سوی جناح ها و گروه های سیاسی به وی داده شود و دید خبری از پیشنهاد ها و حمایت ها نشد تیر خلاصی و تصمیم نهایی خود را گرفت که در شهرداری بماند؟
اگر کهنوجی قصد استعفا را نداشت چرا سید حسین رحیمی در گفتگو با خبرنگار ما گفت «با رفتن شهردار مخالفم، اگرشهردار قصد استعفا داشته باشد باید در صحن شورا مطرح و با نظر جمع (اعضای شورا) با استعفای شهردار موافقت یا مخالفت شود».
این صحبت رحیمی نشان می دهد خبر استعفای احتمالی شهردار که از رسانه سازش خبر منتشر شده بود درست بوده و کهنوجی قصد حضور در انتخابات را داشته اما به صورت رسمی به شورا اعلام نشده بود.
چند دلیل احتمالی از عدم حضور کهنوجی در انتخابات مجلس را می توان نام برد:
۱- 《ترس شکست و از دست دادن اعتبار》
شاید کهنوجی با نظر مشاوران و دوستانش به این نتیجه رسیدند که این دوره انتخابات حساس و غیر قابل پیش بینی است وممکن است با شکست خوردن در انتخابات در آینده به کل از صحنه سیاسی شهرستان حذف و اعتباری برای دوره بعد برای حضور در صحنه سیاسی نداشته باشد و خیلی زود از صحنه سیاسی شهرستان محو شود.
۲- 《ترس از رد صلاحیت مجدد》
کهنوجی در انتخابات سال ۹۸ به همراه عمه خود (همسر دکتر پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس) و دکتر دهقان معاون سیاسی فرمانداری رفسنجان(معاون فعلی ) با حضور در انتخابات مجلس ثبت نام کرد اما از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد و نتوانست در انتخابات شرکت کند و شاید دوباره کهنوجی ترس رد صلاحیت را در گوشه ذهن خود دارد که اگر بیاید ممکن است رد صلاحیت شود.
۳- 《رقیبی به نام فتحیان》
مجید کهنوجی که رابطه خوبی با محمد فتحیان عضو سابق شورای اسلامی شهر نداشت و فتحیان که چند هفته پیش برای حضور در انتخابات مجلس از شورای شهر استعفا داده بود شاید از قبل می دانست که کهنوجی هم قصد آمدن درانتخابات را دارد. خیلی زود استعفا داد تا فردی باشد که برنامه های از قبل برنامه ریزی شده گروه کهنوجی را به هم بریزد و در انتخابات یک رقیب برای او باشد تا سدی برای ورود او به مجلس شود و می توان حدس زد یکی از دلایل عدم حضور شهردار در انتخابات، حضورمهندس فتحیان در انتخابات باشد.
۴- 《به امید مدیریت مجتمع مس》
با توجه به صحبت هایی که از ماه های قبل در برخی از محافل می شد، فعالیت کهنوجی در مرکز شهر و اجرای پروژه ها در دید عموم و با تبلیغات گسترده در بسیاری از رسانه های شهرستان، احتمال می رفت هدفش گرفتن کرسی مجلس یا مدیریت مجتمع مس سرچشمه باشد و شاید دلیل دیگر عدم حضورش در انتخابات گرفتن کرسی مدیریت مجتمع مس سرچشمه باشد.
با توجه به دلایل احتمالی که گفته شد، باید تا ۲۰ خرداد ماه صبر کرد شاید آقای شهردار با تغییر نظر بهانه ای مبنی بر اصرار گروه ها و جناح های سیاسی و جوانان انقلابی بر شرکت او در رقابت انتخاباتی، با انتشار بیانیه دیگری حضورش در صحنه انتخابات مجلس را اعلام کند.
به قلم:مجتبی نقی زاده