غذای محلی گردو پیاز دره دُر به عنوان غذای سنتی ثبت ملی شد
به گزارش سازش خبر رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان رفسنجان با اعلام این خبر اظهار داشت: مهارت تهیه غذای سنتی ” گردو پیاز ” که با گستره استان کرمان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت گردید در شهرستان رفسنجان به طور خاص به عنوان غذای سنتی منطقه دره دُر شناخته می شود.
حسینی افزود: ثبت ملی این غذا علاوه بر ارزش فرهنگی و کمک به حفظ و تقویت هویت جوامع محلی به توسعه گردشگری منطقه ییلاقی دره دُر نیزکمک خواهد کرد.
وی اظهار امیدواری کرد با کمک اهالی منطقه و مسئولین محلی بتوانیم جشنوارهای برای معرفی این غذا و سایر ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی منطقه برگزار نماییم.
حسینی همچنین از ثبت مهارت پخت دو غذای سنتی قاتق بنه و بزقرمه با گستره استان کرمان خبر داد و افزود: در مجموع تا کنون هفت غذای سنتی رفسنجانی ها در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت گردیده است.