با حضور مسئولان استانی و شهرستانی مراسم تودیع و معارفه فرماندار رفسنجان برگزار شد
به گزارش سازش خبر صبح امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی مراسم تودیع و معارفه فرماندار جدید شهرستان رفسنجان برگزار و علی اکبر پورمحمدی به عنوان فرماندار جدید معرفی و از زحمات مجید فصیحی هرندی تقدیر شد.
امام جمعه : مسئولیت ها در فرهنگ دینی ما امانت هستند، حق نیستند
امام جمعه رفسنجان نیز در این آئین ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار بیان کرد: پرستاران پیرو راه حضرت زینب (س) هستند که امیدواریم از این اسوه های صبر و استقامت و اسوه جهاد در راه خدا درس های زندگی بیاموزیم.
وی عنوان کرد: مسئولیت ها در فرهنگ دینی ما امانت هستند، حق نیستند، مسئولیت ها یک بار سنگین بر دوش کسانی است که آن را بر عهده می گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین عسکری مطرح کرد: یلی ها ادعای خدمتگذاری به مردم را دارند اما در عمل این کار را انجام نمی دهند کسی که اهلیت ندارد نباید به او مسئولیت داد و باید از امانت محافظت کرد و به صاحبش برگرداند و اگر کسی در امانت تعدی کند ضامن است
وی افزود:ازدکتر هرندی به عنوان برادرو به عنوان یک آزاده ارزشمند در هیچ موضوعی سیاسی و جناحی عمل نکردنددر مدت دو سال و سه روز گذشته جز خوبی، صداقت، حلم و بردرباری و سعه صدر چیزی از او ندادم و در محضر خداوند این موضوع را شهادت می دهم
وی ادامه داد: ️ آقای پورمحمدی از خانواده های اصیل انقلابی و برادر شهید هستند و دارای تجربه و مسئولیت های متعدد هستند و برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم ️ اگر بالاترین، عالمترین و توانمندترین مدیر به کار گماشته شود اما همکاری با او نشود راه به جایی نمی برد و از مسئولین تقاضا دارم برای خدمت به مردم همکاری و همراهی کنید.
فرماندار سابق رفسنجان نیز در این آئین چالش های موجود در این شهرستان را کمبود آب در بخش های کشاورزی و صنعتی، آشامیدنی و بهداشتی و نیز نبود کمربند شرقی، حادثه خیز بودن محورهای مواصلاتی و غیره نام برد که باید در رفع آن ها کوشش کرد و افزود: یکی از مسائل مهم حوزه کشاورزی رفسنجان کمبود آب است و خرده مالکان توانایی تجهیز کردن باغ خود را به روش های آبیاری نوین و زیر سطحی ندارند.
مجید فصیحی هرندی با اشاره به اینکه کمتر از ۲۵ درصد باغات پسته این شهرستان به روش آبیاری نوین، تحت فشار و زیرسطحی تجهیز هستند تصریح کرد: دهها هزار هکتار باغ پسته در رفسنجان وجود دارد که می توان با اجرای طرح تجمیع باغات و سپردن مدیریت آن ها به جوانان تحصیل کرده دانشگاهی نرخ بیکاری را کاهش و اشتغال را افزایش داد.
وی ادامه داد: تجمیع کردن باغ ها و مدیریت صحیح منابع آبی کشاورزی در دستور کار مسئولان شهرستان رفسنجان قرار دارد.
فرماندار اسبق رفسنجان خاطرنشان کرد: محورهای مواصلاتی رفسنجان – نوق، رفسنجان – زرند، رفسنجان – انار از چالش های مهم هستند که آمار تصادفات، فوتی ها و مجروحین گویای وجود نقاط حادثه خیز در این محورها است که هر ساله جان بسیاری را به کام مرگ فرو می برند و باید رفع نقاط حادثه خیز و دوبانده شدن محورها در دستور کار قرار گیرد و منابع مالی آن ها تأمین شود.
وی یکی از چالش های مهم رفسنجان در حوزه راه های مواصلاتی است به طوری که در جاده های داوران، نوق و انار آمار تصادفات و کشته شده ها و مجروحین زیاد است همچنین عدم وجود کمربند شرقی نیز موجب شده تانکرهای عظیم الجثه در سطح شهر تردد کنند که علاوه بر تخریب زیرساخت های جاده ای ، جان و مال مردم هم تهدید می شود.
رحمان جلالی با اشاره به وجود ۵۰۰ نخبه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در بانک اطلاعاتی استان کرمان افزود: از ظرفیت جوانان انقلابی، تمام سلایق و نیز نخبگان در بانک اطلاعاتی، در اداره شهرها استفاده خواهیم کرد.
وی بیان کرد: به برکت وجود دولت سیزدهم، پنجره جدید مدیریتی در کشور گشوده شده و رأی مردم، رای به گفتمان انقلاب اسلامی، گفتمان عزت و اقتدار در سیاست خارجی، گفتمان اعتقاد به شایسته سالاری، تلاش شبانه روزی و سفر هیات دولت به مناطق مختلف حتی در روزهای تعطیل و گفتمان امامین انقلاب بود.
جلالی بیان کرد: برای تحقق بخشیدن به محورهای هفت گانه گام دوّم انقلاب اسلامی، مدیران، بخشداران و فرمانداران باید به سه گفتمان امامین انقلاب، مکتب شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و گفتمان دولت سیزدهم توجه داشته باشند که این سه گفتمان ذیل گفتمان انقلاب اسلامی است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان اظهار داشت: اگر تمام این استان به پایتخت مقاومت جهان اسلام تبدیل شود و هر کس وارد هر شهری در این استان شود و احساس کند که شهر حاج قاسم سلیمانی است، بسیار ارزنده است پس بنابراین مدیران شهرستان ها باید تمام ظرفیت های موجود را به کار گیرند تا پایتخت مقاومت جهان اسلام شکل بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: فرمانداری رفسنجان باید گزارش فعالیت خود را هر ۱۰۰ روز یک بار به استانداری ارائه دهد و مردم نیز از طریق رسانه ها نسبت به انجام این فعالیت ها آگاه شوند.
جلالی عنوان کرد: برنامه های کوتاه مدت، میان و بلند مدّت برای اجرای طرح ها و امور وجود دارد که برخی نیاز به اجرای سریع دارند که باید انجام شود.
فرماندار جدید رفسنجان با اشاره به وجود ۸۰ هزار هکتار باغ پسته در این شهرستان، مقدار تولید پسته در رفسنجان را نسبت به کل کشور ۳۵ درصد عنوان کرد.
علی اکبر پورمحمدی با بیان اینکه برای بهبود بخش کشاورزی این شهرستان که ۴۰ هزار خانوار از این بخش ارتزاق میکنند، باید تلاش زیادی انجام شود افزود: کشاورزان این خطه ۸۰ هزار هکتار باغ پسته را مدیریت و محصولی ارزآور را تولید می کنند لذا باید برای بهبود بخشیدن به حوزه کشاورزی پسته برخی قوانین اصلاح شود.
وی اظهار داشت: ماده ۲۷ و ۲۸ قانون توزیع عادلانه آب به کشاورزان این اجازه را نمی دهد که آب از چاه کشاورزی به جایی دیگر منتقل شود در صورتی که امکان دارد چاه کشاورزی آب مناسب داشته باشد امّا زمین های اطراف چاه مرغوب نباشند لذا بهتر است این قانون در راستای جابجایی آب از چاه کشاورزی به مناطق دیگر اصلاح شود.
پورمحمدی بیان کرد: باید کار کارشناسی انجام شود تا کاری که به صلاح کشاورز و اقتصاد مملکت است انجام شود.
وی همچنین توجه به کشت های جایگزین اعم از زعفران، زرشک، عناب، گیاهان دارویی و … را مورد تأکید قرار داد و گفت: در کنار حفظ کشاورزی و باغ های پسته باید از این بخش کشاورزی نیز بهره مند شد ضمن اینکه گلخانه هایی هم در دست اجرا داریم که به پویا شدن حوزه کشاورزی شهرستان رفسنجان کمک می کند.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: احداث گلخانه ها به طور سیستماتیک در دست اجرا است.
وی همچنین به تولید ۳۰ درصد از گوشت مرغ استان کرمان در رفسنجان اشاره و تصریح کرد: این در حالی است که مردم این منطقه در صف خرید مرغ می ایستند که شایسته نیست لذا باید با مدیریت صحیح، مرغ مورد نیاز مردم این شهرستان تامین و مازاد ان به شهرستان های دیگر ارسال شود.
پورمحمدی به وجود پنج هزار راس اسب، ۳۳۰ هزار دام سبک و ۱۵ هزار دام سنگین در رفسنجان اشاره و تصریح کرد: در رفسنجان روزانه ۸۰ تن شیر تولید می شود در حالی که علوفه مورد نیاز از شهرستان های بردسیر، بم و شیراز تهیه می شود لذا باید برنامه ریزی شود که علوفه در این شهرستان تولید و از طرفی هم برای شیر تولید شده واحدهای فرآوری ایجاد شود.
وی ادامه داد: محور گردشگری از رفسنجان به شهربابک و انار وجود دارد که ۲۰۰ نقطه گردشگری در این مسیر تعریف و شناسایی شده تا توریست های داخلی و خارجی بتوانند به مدّت یک هفته در این شهرستان ها اقامت و از ظرفیت های گردشگری را بازدید کنند.