طرح مهمانی بزرگ رفسنجانی ها از ایام نیمه شعبان با اهداف مختلف و در جهت مبارزه با آسیب های کرونا فعالیت کرد

اهداف طرح مهمانی بزرگ رفسنجانی ها تشریح شد

  به گزارش سازش خبر حمیدرضا ایرانمنش در جمع خبرنگاران با اشاره به شیوع کرونا گفت: اولین راه مبارزه با آن انجام پروتکل های بهداشتی و بستری کردن بیماران بود که در این راستا تیم درمان در رفسنجان متشکل از کادر پزشکی، پرستاران، پرسنل آزمایشگاهی و … به خوبی در جبهه مبارزه با کرونا به طور جهادی فعالیت کردند که قابل ستایش است.


عضو تیم راهبردی و اجرایی طرح مهمانی بزرگ رفسنجانی ها ادامه داد: حتی به فکر افتادند که اگر این بحران شدید شود بیمارستانی برای بستری بیماران نیاز است که با کمک مجتمع مس سرچشمه بیمارستان ۵۰ تختخوابی راه اندازی  شد.

وی با اشاره به اینکه بخش دوّم‌ مبارزه با کرونا بیماریابی  بود که توسط نیروهای معاونت بهداشتی کار غربالگری‌ بیماران به شکل خانه به خانه انجام شد؛ ضمن اینکه تیم واکنش سریع هم در شهرستان در راستای مقابله با ویروس کرونا تشکیل و راهکارهای مناسبی از جمله ضدعفونی کردن‌ سطوح و معابر، تعطیلی اصناف و ….  ارائه شد.


استاد دانشگاه بیان کرد: برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا عمده کار، ماندن در خانه بود که مورد تاکید مسئولان  و کادر درمانی قرار گرفت و این خانه نشینی باعث مختل شدن کسب درآمد بسیاری از افراد در جامعه شد.


وی اظهار کرد: ممکن است از ناحیه ماندن در خانه و فقدان درآمد  تبعاتی از جمله افسردگی، مشاجرات خانوادگی، طلاق، جرم و جنایت در جامعه اتفاق بیفتد که برای پیشگیری از این تبعات طرح مهمانی بزرگ رفسنجانی ها در ایام‌ خانه نشینی و تعطیلی جهت حمایت خانواده های بی درآمد در حال اجرا است.


ایرانمنش تصریح کرد: برای برگزاری این مهمانی تیم های راهبردی و اجرایی، جمع آوری کمک ها، تیم خرید و بسته بندی، تحقیقات و اطلاع رسانی، تیم شناسایی نیازمندان، تیم توزیع و کنترل و تیم مالی تشکیل شد تا بسته های معیشتی به دست نیازمندان واقعی‌ آسیب دیده از کرونا برسد.


وی گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری رفسنجان یک هزار بسته و مجتمع مس سرچشمه هم ۲ هزار بسته را متقبل شدند ضمن اینکه کمک های مردمی و خیّرین از ۲ هزار تومان‌ تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان به حساب بانکی این طرح واریز شده است.


ایرانمنش بیان کرد: قبل از شروع کمک اقتصادی و معیشتی در قالب طرح مهمانی بزرگ رفسنجانی ها؛ مبلغ بیش از ۱۲ میلیارد ریال جمع آوری و جهت کمک به تامین تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و اقلام ماسک و …. صرف شد.


۱۷ نهاد و بنیاد در طرح بزرگ مهمانی رفسنجانی ها دخیل هستند


 بابک فارسی هم اظهار کرد: با شیوع کرونا جهت پیشگیری از شیوع آن مسئولان امر بهداشت و درمان به مردم توصیه کردند در خانه بمانند و از تجمعات جلوگیری شود.


 رئیس انجمن کارآفرینان‌ شهرستان رفسنجان افزود: برای ماندن‌ در خانه بسیاری از کسب و کارها تعطیل شد تا مردم در خانه بمانند و از گسترش بیماری جلوگیری شود.


وی تصریح کرد: بسیاری از افراد جامعه از جمله صاحبان کسب و کارهای خرد، اصناف و اقشار کم درآمد، کارگران فصلی و روزمزدی در جامعه کار خود را تعطیل کرده و در خانه ماندند این خانه نشینی موجب آسیب دیدگی شده و نیاز به کمک های اقتصادی دارند.


فارسی خاطرنشان کرد: برای همین طرح بزرگ مهمانی رفسنجانی ها با هدف حفظ امنیت و آرامش در جامعه و خانواده ها و نیز حفظ کرامت افراد در این شهرستان شروع شد.


فارسی عنوان کرد: یکی دیگر از اهداف این طرح جلوگیری از تبعاتی از جمله بزهکاری، طلاق و … است.


وی خاطرنشان کرد: در این طرح ۱۷ بنیاد و نهاد از جمله فرمانداری رفسنجان، شورای اسلامی شهر، شهرداری رفسنجان، مجتمع مس سرچشمه، خیریه کوثر، انجمن کارآفرینان رفسنجان، خیریه ره یاری،  خیریه خیرین گمنام، خیریه ماه بنی هاشم، خیریه نان و نمک، بنیاد آموزشی راه نو، خیریه حضرت زینب، هیئت کربلا، مرکز نیکوکاری مسجد جامع، خیریه مسجد امام خمینی(ره)، خادمیاران آستان قدس رضوی و موکب خاتم الانبیا دخیل هستند.


۵۸۰۰ بسته معیشتی در رفسنجان آماده شده است


مدیر عامل مؤسسه خیریه کوثر رفسنجان هم گفت: در اجرای طرح مهمانی بزرگ رفسنجانی ها ۱۰ هزار بسته معیشتی بین آسیب دیدگان‌ کرونا توزیع می شود که ۵۸۰۰ بسته تا کنون آماده و از این تعداد ۳۵۰۰ بسته توزیع شد.


محسن‌ اسماعیلی گفت: وقتی کرونا شیوع پیدا کرد تیم متشکل از ارگان های مختلف، خیرین، موسسات خیریه و دیگر نهادها تصمیم گرفتند برای اقشار آسیب دیده از بحران کرونا بسته های معیشتی را تهیه و به دست آن ها برسانند.


وی در تشریح معیار شناسایی افراد نیازمند متاثر از کرونا هم گفت: لیست‌ هایی که به ما ارسال می شود در اختیار مرکزی جهت ثبت در سیستم‌ و سامانه جامعی قرار می دهیم و در این سیستم کد ملی سرپرست‌ خانوار با کدملی همسر وی و شماره تلفن ثبت می شود چنانچه از کانال دیگری هم این شخص معرفی شود سیستم خود بخود یک بار اسم وی را ثبت خواهد کرد.


اسماعیلی افزود: با این روش هر خانوار نیازمند یک بار بسته معیشتی را دریافت می کند و این سیستم کمک می کند که بسته های معیشتی به طور عادلانه توزیع شود همچنین این روش برای استفاده و کمک به نیازمندان در بحران‌ های احتمالی آینده هم مفید خواهد بود.


وی خاطرنشان کرد: تا کنون از کانال های مختلف از جمله موسسات، مراکز خیریه و نهادهای دیگر ۷ هزار اسم و کد ملی به ما ارسال شد که در این سیستم و سامانه مورد پایش قرار گرفتند و برخی تکراری بودند که یکبار اسم‌ آن ها ثبت شد.


اسماعیلی خاطرنشان کرد: در این طرح برای ۱۰ هزار خانوار آسیب دیده از کرونا بسته های معیشتی در حال تهیه است و هر بسته دارای اقلام برنج، مرغ، روغن، سویا، حبوبات، رب گوجه، چای و قند به ارزش ۳۰۰ هزار تومان است.


وی گفت: پیش بینی کردیم علاوه بر شناسایی ۱۰ هزار خانوار نیازمند، ۴ هزار خانوار نیازمند دیگر هم شناسایی و از این بسته ها بهره مند شوند‌ و مردم خیّر و نیکوکار می توانند کمک های خود را به این طرح بزرگ مهمانی اعطا کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *