پذیرایی از زائران اربعین حسینی با طبخ روزانه ۴۵هزار پرس غذا

مهندس میربابایی مسئول موکب خاتم‌الانبیاء رفسنجان پذیرایی از زائران اربعین حسینی با طبخ روزانه ۴۵هزار پرس غذا

به گزارش سازش خبر مهندس علی میربابایی مسئول موکب خاتم الانبیاء رفسنجان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت : موکب خاتم الانبیاء (ص) شهرستان رفسنجان به مدت ١٢ روز در نجف اشرف و ١۵ روز در کربلای معلی میزبان زائران اربعین حسینی بود.

وی افزود امسال نیز موکب خاتم الانبیاء ص در کنار سایر مواکبی که از گوشه و کنار جهان برای خدمت زائران اربعین خود را به نجف و کربلا رسانده بودند، به یاری خداوند و همت والای مردم، علم این موکب را در نجف و کربلا برپا کرد.

میربابایی گفت : امسال با توجه به جمعیت بالای شرکت کنندگان در همایش اربعین حسینی و بنا به نیاز خدمت بیشتر به زائرین، موکب خاتم الانبیاء ص زودتر از موعد مقرر فعالیت خود را آغاز کرد و در نجف اشرف از سیزدهم مهرماه با طبخ ۴هزار پرس غذا در روز شروع و در روزهای بعد روزانه با توزیع ١۵هزار پرس غذا، ۵ هزار نوشیدنی سرد و گرم و میان وعده، ۵ تا ٨ هزار نان گرم و بخش اسکان در صحن حضرت فاطمه زهرا س میزبان زائران بود.

مسئول موکب خاتم‌الانبیاء خاطر نشان کرد:با رسیدن جمعیت چشمگیر زائرین پیاده اربعین به کربلای معلی، این موکب از پانزدهم مهرماه، قبل از رسیدن کاروان نذورات مردمی، با طبخ شش هزار پرس غذا و سپس با طبخ روزانه سی هزار پرس غذا، ٢٠هزار نوشیدنی سرد و گرم و میان وعده، ده تا ١۵ هزار قرص نان گرم، ویزیت و درمان روزانه ٢هزار نفر در درمانگاه موکب خاتم الانبیاء ص ، اسکان آقایان و بانوان و اجرای برنامه های فرهنگی در خدمت زائران اربعین بود.

وی تصریح کرد :امسال به همت خیّرین کارخانه یخ موکب خاتم الانبیاء ص شهرستان رفسنجان روزانه با اهداء ١٢٠ قالب یخ کمک رسان برخی از مواکب ایرانی و عراقی بود.

میربابایی در پایان بیان داشت: در دهه پایانی ماه صفر موکب خاتم الأنبیاء ص مشغول خدمت رسانی به زائرین امام رضا علیه السلام در صحن های هدایت و غدیر آستان مقدس رضوی است



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *