به گزارش سازش خبر محسن اسماعیلی موسس خیریه کوثر رفسنجان در جمع خبرنگاران با اشاره به شروع به کار خیریه از سال ۹۰ اظهار داشت: به پیشنهاد تعدادی از بانوان خیّر که میخواستند بازارچهای راهاندازی کنند و عواید حاصل از آن را صرف جهیزیه کنند در گلستان امین شروع کردیم و استقبال خیلی خوبی…
به گزارش سازش خبر محسن اسماعیلی موسس خیریه کوثر رفسنجان در جمع خبرنگاران با اشاره به شروع به کار خیریه از سال ۹۰ اظهار داشت: به پیشنهاد تعدادی از بانوان خیّر که میخواستند بازارچهای راهاندازی کنند و عواید حاصل از آن را صرف جهیزیه کنند در گلستان امین شروع کردیم و استقبال خیلی خوبی از بازارچه شد.
وی ادامه داد: علیرغم اینکه بیتجربه بودیم اما طی مدت سه روز، ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان درآمد کسب کردیم، ۶ ماه بعد دومین بازارچه را راهاندازی کردیم و درآمدمان دو برابر شد و تصمیم گرفتیم مؤسسه را ثبت کنیم.
مدیرعامل خیریه کوثر با اشاره به اینکه اولین بحث ما اشتغالزایی برای تعدادی زن سرپرست خانوار بود و با کمک خیران کارگاه خیاطی راهاندازی کردیم و ۱۲ خانم مشغول به کار شدند، تصریح کرد: در حال حاضر این کارگاه فعال است و فرم مدارس، کارخانجات و ناوگان شهرداری را تولید میکند.
وی از اخذ نمایندگی محصولات نان رضوی یاد کرد که در قالب چهار کیوسک در سطح شهر فعال است و ۱۰ نفر اشتغالزایی دارد و افزود: تولید غذا برای چند شرکت در شهرک صنعتی دیگر اقدام این خیریه بوده که ضمن اشتغالزایی، درآمدزایی برای مجموعه به همراه دارد و این درآمد صرف تأمین جهیزیه دختران میشود.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: صندوق قرضالحسنه خیریه با سرمایه اولیه ۱۱ میلیون تومان و با اعطای وام یک میلیون تومان بدون حتی یک ریال سود که توسط ۲۰ نفر عضو اصلی و۴۴ نفر با کمکهای موردی به صندوق راهاندازی شد و الان این صندوق ۷۵۰ میلیون تومان سرمایه دارد که در طول هشت سال بالغ بر ۲ میلیارد تومان وام قرضالحسنه به نیازمندان واقعی اعطا کرده و از سال گذشته میزان پرداختیها سه، چهار و ۵ میلیون تومان شده است.
مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان با بیان اینکه ۹۰۰ قلم جهیزیه از یک قلم تا سه و چهار قلم حواله جهیزیه به نیازمندان اعطا شده است، توزیع دو بار سبد غذایی در سال و چندین مرحله گوشت گرم به ۱۴۰ خانوار زیرپوشش خیریه را ذکر کرد و ساخت سه واحد مسکونی در روستاهای اطراف و کمک ۱۵ میلیون تومانی خیریه برای آزادی سه نفر از زندانیان جرایم غیرعمد را یادآور شد.
اسماعیلی از فعالیت ۳۰ کارگاه خانگی برای اشتغال زنان و خدمات دندانپزشکی رایگان توسط ۶ دندانپزشک خبر داد و گفت: یک خیر مطب و لوازم دندانپزشکی به ارزش ۹۰ میلیون تومان در اختیار این پزشکان قرار داده است که نیازمندان را رایگان خدماترسانی میکنند.
اسماعیلی اظهار کرد: ساخت واحدهای مسکونی برای زوجهای فاقد مسکن و در اختیار قرار دادن آن به مدت یک یا دوسال به این زوجها و فراهم کردن مقدمات ازدواج آسان برای زوجها از دیگر کارهای خیریه بوده است.
وی با اشاره به اینکه یک سایت راهاندازی کردیم و ۱۰ خیریه فعال عضو سایت هستند، تصریح کرد: با ثبت کد ملی مادر خانواده مشخص میشود که از کدام خیریه خدمت گرفتند و قرار است دو خیریه دیگر در ادامه عضو سایت شوند.
اسماعیلی از همکاری خیریه برای ساماندهی متکدیان در آن طرح گفت و ابراز داشت: در بین متکدیانی که جمعآوری شدند تعداد زیادی معتاد بودند که هزینه ترک آنها را پرداختیم تعدادی زن ترک کردند که زیر پوشش خیریه رفتند و الان مشغول به کار هستند.
وی با تأکید بر اینکه ۹۵درصد از متکدیانی که در شهر میبینیم نیازمند نیستند و چهره شهر را نازیبا کردند، بیان کرد: مردم نباید به اینها کمک کنند یا باید آنها را به سمت خیریه هدایت کنند یا کمکی که میخواهند به آنها کنند به خیریهها تحویل دهند.
اسماعیلی بیان داشت: پروژه فرهنگی ورزشی خیریه سه سال پیش استارت خورد و زمین آن تحویل گرفته شده که هفته آینده عملیات اجرایی آن شروع میشود و این مجموعه اشتغالزایی بالایی خواهد داشت.