معاون علوم‌پزشکی رفسنجان عنوان کرد ضرورت ایجاد فضای مناسب برای کلرزنی آب منطقه نوق

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان گفت: با توجه به انتقال آب شرب از رفسنجان به منطقه نوق هنوز فضای مناسب برای ایجاد اتاقک کلرزنی در مسیر اختصاص داده نشده است.

  به گزارش سازش خبر احمد جمالی‌زاده صبح امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان با اشاره به مصوبات جلسه قبل به آب منطقه نوق اشاره و اظهار داشت: باید برای کلرزنی آب در مسیر، اتاقکی نصب شود تا کلرزنی انجام شود.

وی ادامه داد: باتوجه به مکاتبه چندباره برای مکان‌یابی ایجاد این اتاقک برای این منظور اما هنوز فضا مشخص نشده است در حالی‌که ما آمادگی داریم تا این اتاقک را ایجاد کنیم.

معاون دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان سردخانه کشتارگاه را از دیگر مصوبات جلسه قبل عنوان کرد و گفت: پس از چندین سال پیگیری در محل کشتارگاه نیمه‌صنعتی رفسنجان راه‌اندازی شده است.

علی اسماعیلی‌ندیمی رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان امر تغذیه و سلامت را امری بین‌بخشی دانست و تصریح کرد: همه دستگاه‌ها به نوبه خود باید در این زمینه همکاری کنند تا سلامت مردم را تأمین کنیم.

وی داشتن اطلاعات از آلایندگی‌های زیست‌محیطی و مواردی که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد را در برنامه‌ریزی‌ها ضرورت دانست.

فارس



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *