رئیس اداره تعاون رفسنجان خبر دادانتخاب ۲ تعاونی رفسنجان به عنوان نمونه کشوری

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان رفسنجان گفت: از بین ۱۶ تعاونی برتر استان کرمان ۲ تعاونی باید نمونه کشوری می‌شد که هر ۲ از رفسنجان هستند.

 به گزارش « سازش خبر » محمد عسکری صبح امروز در نشستی با فرماندار به مناسبت هفته تعاون اظهار داشت: ۱۳ تا ۱۹ شهریور هفته تعاونی است و هرساله به‌صورت استانی و کشوری از تعاونی‌های برتر تقدیر به عمل می‌آید.

وی بیان داشت: در استان کرمان یک‌ هزار تعاونی در جشنواره تعاونی‌های برتر شرکت کردند و به مرحله داوری رفتند که ۱۶ تعاونی به‌عنوان تعاونی برتر در مرحله استانی انتخاب شدند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رفسنجان ادامه داد: چهار تعاونی از این ۱۶ تعاونی از رفسنجان بودند که مجتمع صنعتی، شرکت زیربنایی، تعاونی دهیاری‌های بخش مرکزی و شرکت تعاونی پسته هستند که انتخاب شدند.

وی بیان کرد: تعاونی‌های شهرستان رفسنجان به لحاظ کیفی با ۱۱۰ هزار عضو در سطح استان کرمان و کشور حرف برای گفتن دارند و قدرت فعالیت بالایی دارند.

عسکری خاطرنشان کرد: از ۱۶ تعاونی برتر دو تعاونی برای کشوری باید انتخاب می‌شدند، این دو تعاونی برتر هم از رفسنجان هستند که تعاونی دهیاری‌های بخش مرکزی و شرکت تعاونی پسته رفسنجان این دو تعاونی برتر کشوری از استان کرمان هستند.

وی ابراز داشت: تعاونی‌ها در ایجاد اشتغال، کاهش فقر، عدالت‌اجتماعی و رفاه اقتصادی نقش عمده‌ای دارند و مقام معظم رهبری بر نقش تعاونی در اقتصاد ملی تأکید زیادی دارند.

این مسؤول عنوان کرد: اصل ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی هم بر اهمیت بخش تعاون تأکید دارد و سیاست‌های اجرایی اصل ۴۴ نیز در این زمینه است.

وی با اشاره به اینکه ۲۵ درصد سهم تعاون در اقتصاد دیده شده است، تصریح کرد: اما هنوز به این رقم نرسیده‌ایم.

عسکری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تحول در بخش تعاون هفت راهبرد در نظر گرفته که ترویج فرهنگ تعاون بین آحاد جامعه، توسعه مدیریت و توانمندسازی منابع انسانی و تمکین به تعاملات شبکه‌ای بین تعاونی‌ها از این راهبردها هستند.

وی اضافه کرد: تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی، مشوق‌های مالی و منابع مالی، توسعه بازار تعاونی‌ها و تقویت برند و تأمین نظارت بر تعاونی‌ها برای اطمینان خاطر اعضای تعاونی‌ها دیگر راهبردهای وزارتخانه در این زمینه هستند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان رفسنجان عنوان کرد: یک‌سوم تعاونی‌های رفسنجان به دلیل اینکه سنتی کارکرده‌اند و به‌روز نشده‌اند راکد مانده‌اند.

وی متذکر شد: بانک توسعه تعاون در راستای کمک به بخش تعاون ایجاد شده است که یکی از راهبردهای وزارتخانه است.

فارس



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *