انتقاد فرماندار رفسنجان از عدم مصرف اموال موقوفه رفسنجان در محل خود

فرماندار رفسنجان از عدم مصرف اموال موقوفه رفسنجان در محل خود انتقاد کرد

 یه گزازش « سازش خبر » حمید ملانوری دوشنبه ‌شب یکم شهریور ماه در مراسم گرامیداشت روز پزشک در رفسنجان اظهار داشت: روز پزشک را تبریک گفته و از تلاش همه پزشکان و جامعه پزشکی شهرستان قدردانی می‌کنم.
وی افزود: رفسنجان دارای ویژگی‌های بسیار منحصر به‌ فردی است که وجود جامعه پزشکی و فعالیت‌های دانشگاه علوم‌‌ پزشکی در این شهر از نعمت‌های بسیار بزرگی است که شامل حال مردم رفسنجان شده است و این نعمت را باید قدر بدانیم.
وی بیان داشت: کسانی که در حوزه بهداشت و درمان فعال هستند و اعضای خانواده آنها بیشترین صبوری در برابر مشقت‌ها دارند تا پزشکان و اعضای خانواده پزشکی سلامت را به مردم هدیه دهند.
نماینده عالی دولت در شهرستان رفسنجان اظهار داشت: آنچه از احکام اسلامی شنیدیم و اهداف و برنامه‌های نظام است در این خلاصه می‌شود هم خداوند خواسته و خواسته علما و بزرگان دین و نخبگان است تا جامعه‌ای بسازیم که سالم باشد.
ملانوری ابراز داشت: خداوند خواسته است کسانی که در جامعه اسلامی زندگی می کنند بانشاط و سالم باشند و وقتی انسانها سالم هستند که فعالیت های شما پزشکان شکل می گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه کاش این توان را داشتیم که سرتاپای پزشکان مان را طلا می گرفتیم، تصریح کرد: اما امروز متاسفانه شاهد هستیم که انتقاداتی بدون اطلاع و حساب و کتاب برای جامعه‌ای که وقت و زندگی و زمان و اعصاب و روان و سلامتی خودشان را برای سلامتی دیگران هزینه می‌کنند، می شود.
رضایت از اجرای طرح تحول سلامت در رفسنجان
فرماندار رفسنجان در ادامه طرح تحول نظام سلامت را از بزرگترین طرح‌های دولت تدبیر و امید دانست و گفت: ریاست محترم جمهور هم در برنامه‌های تبلیغاتی خود هم در ادامه کار خود در دولت بارها اعلام کردند که ما می‌خواهیم اخلاق را در جامعه توسعه دهیم و به سلامت مردم توجه جدی کنیم و امروز تقاضای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مردم بجز درد بیماری درد دیگری نداشته باشند عملی شده است.
ملانوری خاطرنشان کرد: هم صبر و تحمل بالای دولت برای شنیدن انتقاداتی که در شأن این دولت نیست و هم تلاش برای توجه به سلامت و عزت و کرامت مردم از برنامه های جدی این دولت که تا به‌حال کمتر دیدیم.
این مسئول یادآور شد: در همین رفسنجان در اجرای طرح ۳۰ هزار نفر فاقد هر گونه بیمه بودند که در قالب بیمه سلامت همگانی دفترچه دریافت کردند و امروز از خدمات بیمه ای بهره مند می شوند به معنای دیگر ۱۰ درصد کل جمعیت شهرستان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
ملانوری تصریح کرد: در حوزه هتلینگ و ساختار مراکز درمانی در سراسر شهرستان اتفاقات خوبی را شاهد بودیم، در استقرار پزشکان، کاهش هزینه های درمانی و دیگر مباحث دیگر این طرح موفقیت های زیادی داشتیم و امروز شاهدیم که نشاط و سرزندگی در مردم ایجاد شده است.

فرماندار رفسنجان تأکید کرد: کسانی که از خیلی از این اقدامات انتقاد می‌کنند و حرفی می‌زنند باید توجه کنند ببینند فضای جامعه و سوابق اجرایی ما در هر منطقه چگونه بوده است.
انتقاد شدید از عدم مصرف موقوفات در محل خود
نماینده عالی دولت در شهرستان رفسنجان در ادامه گفت: در شهرستان رفسنجان که سال ۱۳۳۲ مرحوم مرادی تمام اموال خود را وقف حوزه بهداشت و درمان می کند، در طول سالهای گذشته باید ببینیم بر سر این موقوفات چه آمده است.
وی ادامه داد: کسی که اموالش را می‌گذارد تا برای استفاده از اتم در بحث درمان بیماران استفاده شود، چه بر سر اموال او آمده است.
ملانوری اظهار کرد: خانوده شفیعی پور، نیک نفس، آزادی، معین زاده با چه دیدگاه وسیعی هزینه های بزرگی را در این حوزه انجام دادند اما در این سالها با این همه پیشرفت و تکنولوژی چه کردیم با این همه نعمت و ثروت که آنها برای ما به ودیعه گذاشتند.
وی تصریح کرد: با وجود موقوفات مرحوم شفیعی‌پور باید امروز شاهد بهترین بیمارستان چشم‌پزشکی می بودیم اما نه اینکه این بیمارستان را اکنون نداریم بلکه اموال و املاک ایشان را اگر به آن نرسیم در حال غارت شدن است.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: مرحوم معین‌زاده میلیاردها تومان سرمایه در این شهر برای بچه‌های یتیم گذاشته و در وقفنامه اش که مربوط به سال ۳۲ است، می‌نویسد اگر متمولان شهر بخواهند از این مرکز استفاده کنند برای پرورش فرزندانشان باید هزینه تمام شده آموزش و تربیت را بپردازند. یعنی پرورشگاه معین زاده آنچنان مرکزی بوده و سرمایه ای داشته که متمولان شهر خواهش می کردند که فرزندانشان را در کنار بچه های پرورشگاهی بپذیرید.
ملانوری ادامه داد: اما سال ۹۳ که به پرورشگاه معین‌زاده رفتیم مکانی مخروبه بود و کارنامه‌های بچه‌ها که غم و اندوه از سر و روی آنها می بارید با نمرات کم شاهد بودیم. در حالیکه این بچه‌ها با سرمایه‌های میلیونی مرحوم معین‌زاده باید بهترین وضعیت را می داشتند، اما ظرف این سه سال ببینید چه اتفاقاتی آنجا افتاد امروز وضعیت ساختمان عوض شده و امکانات خوبی برایشان فراهم شده است.
این مسئول با تأکید بر اینکه واقعیات جامعه را باید با هم ببینیم، گفت: من به عنوان نماینده دولت رنج می‌خوردم جامعه پزشکی چگونه با سختی شبانه‌روزی تلاش می‌کنند.
وی افزود: در دورانی که آنفلوانزا در رفسنجان شایع شده بود پزشکی را دیدم که ۴۸ ساعت نخوابیده بود و خودش بیمار بود. اما جامعه پزشکی ایستادند و آنفلوآنزای سال گذشته که یک بحرانی جدی بود را مدیریت کرد و بزرگترین خدمت را انجام دادند.
فرماندار رفسنجان اضافه کرد: مردم قدردان هستند و می‌فهمند چه کسانی بی‌مزد و منت برای آنها خدمت می‌کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *