مراسم تکریم و معارفه معاون جدید غذا و دارو دانشگاه با حضور رییس ، معاونین و جمعی از مدیران دانشگاه در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش « سازش خبر »مراسم تکریم و معارفه معاون جدید غذا و دارو دانشگاه با حضور رییس ، معاونین و جمعی از مدیران دانشگاه در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دکتر علی اسماعیلی ندیمی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: پس از اینکه بازرسان اتحادیه اروپایی در سال ۷۸ برای بررسی وضعیت آزمایشگاه دارو و غذا به رفسنجان سفری داشتند و این آزمایشگاه مورد تأیید قرار نگرفت اما با تلاش هایی که صورت گرفت اکنون این آزمایشگاه به عنوان آزمایشگاه رفرانس اتحادیه اروپایی محسوب می شود.
وی افزود: در چارت جدید دانشگاهی با رایزنی های معاونین دانشگاه، حوزه معاونت دارو و غذا به عنوان معاونت دارو و غذا دیده می شود تا از نظر فعالیت گسترده و حوزه مستقلی داشته باشد.
وی با اشاره به حوزه کاری معاونت دارو و غذا افزود: نظارت بر داروخانه های بخش خصوصی و دولتی، نظارت کیفی بر کار داروخانه های بخش های بستری و بیمارستانها و نظارت و کنترل بر مواد غذایی که مصرف روتین مردم می باشد از جمله وظایف این حوزه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: مشکل مهم ما در حوزه غذا این است که آنچه که در فروشگاهها به عنوان ماده غذایی عرضه می شود ممکن است آنچه که باید باشد، نباشد که در این رابطه رسالت مهمی در بحث کنترل مواد غذایی بر دوش معاونت غذا و دارو است.
دکتر اسماعیلی ندیمی با بیان این مطلب که نظارت بر حوزه غذا کاری دشوار است، ابراز داشت: جامعه ایرانی در حال حاضر هرم سنی پایینی دارد و اشکالات مهم تغذیه ای در جامعه ایجاد شده و برای اصلاح این رویه از نظر فرهنگی کار سخت و طاقت فرسایی داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان سپس مصرف بی رویه زولبیا و بامیه در ماه رمضان را مورد انتقاد قرار داد و گفت: همه قنادیهای سطح شهر در این ماه فقط زولوبیا و بامیه تولید می کنند که بدترین نوع شیرینی است که حجم بالایی از مصرف را دارد. تعجبی ندارد با این شکل مصرف از چربی های اشباع و شیرینی جات بیماریهای قلبی و عروقی به سراغ ما بیاید.
دکتر اسماعیلی ندیمی در ادامه افزود: سازمان بهداشت جهانی یکی از مهمترین تهدیدهای سلامتی مردم جهان را مقاومت به آنتی بیوتیک اعلام کرده است، پس از بیماریهای قبلی و عروقی، سرطانها و حوادث ترافیکی، مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها تهدیدی جدی برای سلامتی مردم است.
وی تصریح کرد: بخشی از دلیل مصرف بی رویه داروها و آنتی بیوتیک ها در کشور ما ناشی از فرهنگ عمومی مردم که علاقمند به مصرف آنتی بیوتیک ها بدون هیچ دلیلی هستند بازمی گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با تقدیر از خدمات خانم دکتر چیت چی در معاونت دارو غذا، گفت: خانم دکتر مهرابیان از فارغ التحصیلان همین دانشگاه است و سالها در حوزه بهداشت کار کرده اند. امیدوارم توسعه و تکامل این معاونت در سال جاری نیز تداوم یابد.
به گزارش« سازش خبر »، در این مراسم دکتر مهرنوش مهرابیان به عنوان معاون جدید دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان معرفی و از خدمات دکتر لیلا چیت چی معاون سابق قدردانی شد.