تربیت حداقل ۱۵۰۰ پزشک در مرکز آموزشی درمانی علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان طی ۳۰ سال

رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان خبر داد:

تربیت حداقل ۱۵۰۰ پزشک در مرکز آموزشی درمانی علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان طی ۳۰ سال

به گزارش  « سازش خبر » دکتر علی مظفری در جلسه تقدیر و هم اندیشی با مجمع خیرین بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان اظهار کرد: امسال بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان ۳۰ ساله می شود و این می طلبد که برای سی سال آینده شهر تصمیم گیری کنیم.

وی از راه اندازی مجمع خیرین بیمارستان خبر داد و گفت: سعی می کنیم دیبرخانه آن را راه اندازی کنیم و دبیری نیز برای آن تعیین کنیم تا ارتباطات تنگاتنگی با خیرین بزرگوار داشته باشیم. ضمن اینکه اگر کسی قرار است در این حوزه کمک یا حتی راهنمایی کند وضعیت کمکهای خیرین بزرگوار را سامان دهیم.

وی عنوان کرد: بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) تنها بیمارستان جنرال شهرستان رفسنجان است که بنیانگذاران آن مرحومان حاج اصغر و حاج اکبر و حاج محمدحسین نظری تلاش کردند و به این نیت بیمارستان را بنا کردند که جای مباهات دارد و خوش به سعادت چنین افرادی که چنین اقدامی را انجام دادند.

رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان گفت: از بدو تأسیس مرکز آموزشی درمانی علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان در سال ۱۳۶۵ تاکنون که سی سال سپری شده است حداقل ۱۵۰۰ پزشک از این مرکز تربیت شده و اکنون در اقصی نقاط کشور خدمت می کنند و عمق این ثواب برای بنیانگذاران این بیمارستان چقدر گسترده است و خداوند به این افراد عنایت ویژه ای داشته است که در این راستا قدم بردارند.

دکتر مظفری بیان داشت: تعداد تخت مصوب بیمارستان ۳۰۰ تخت و تعداد تخت فعال ۳۱۱ و ضریب اشغال تخت ۸۰ درصد است که بیانگر این است که در برخی روزها تخت خالی نداریم.

وی ادامه داد: روزانه ۲۹۰ نفر به درمانگاه بیمارستان مراجعه کننده داریم یعنی به طور متوسط ۱۰۳ هزار و ۸۰۰ نفر در سال به درمانگاه مراجعه می کنند.

رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان تعداد مراجعه کنندگان به اورژانس این بیمارستان را روزانه حدود ۱۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: به طور متوسط سالیانه ۳۴ هزار و ۴۴۰ نفر مراجعه کننده به اورژانس و سالیانه بیش از ۲۲ هزار نفر بستری در سال داریم.

مظفری تأکید کرد:

مظفری درباره اهداف بلندمدت این بیمارستان خاطرنشان کرد: آنچه که برای بیمارستان در سال ۱۴۰۰ ترسیم کرده ایم این است که بیمارستان که درجه یک است جزو ۳۰ بیمارستان عالی کشور شود چرا که با وجود پزشکان و پرسنل مجرب درمانی و وجود خیرینی که در شهرستان وجود دارد که بنیان کارهای دانشگاه از خیرین شروع شده این کار شدنی است.

وی بیان داشت: نزدیک به ۱۱۳۰ پرسنل داریم و بیش از ۷۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در این بیمارستان مشغول به کار هستند. اتفاقی که در این دو سال افتاد این بود که پس از چندین سالی که ما اینجا رزیدنت نداشتیم برای اولین بار با همت و پشتکار ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه خوشبختانه اکنون ۷ رزدیدنت داریم یعنی در ساعتی که شاید دسترسی به متخصص نداشته باشیم با حضور رزیدنت که می تواند خدمات تخصصی را ارائه دهد می تواند مشکلات ما کم شود.

در پایان این مراسم از خیّرین بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) تقدیر به عمل آمد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *